Misiune: Imposibila. Declinul

Misiune: Imposibila. Declinul (Mission: Impossible. Fallout) 

Regia: Christopher McQuarrie

Cu: Tom Cruise, Henry Cavill, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Michelle Monaghan, Alec Baldwin, Wes Bentley, Frederick Schmidt.

Distribuit de Ro Image 2000.

 

Misiune imposibila pentru Ethan Hunt (Tom Cruise)? Nuuu, doar o noua misiune pe care agentul o duce la bun sfarsit cu dedicare si naturalete. Spoiler? In niciun caz, pentru ca daca sunteti fani ai seriei “Misiune: Imposibila” stiti deja ce se intampla fix in ultima secunda. Iar daca vedeti pentru prima oara o misiune imposibila, …oh, nu, nici nu vreau sa ma gandesc, asa ceva ar fi imposibil de-a dreptul.

Misiune: Imposibila. Declinul

Nimic nu ii poate sta in cale lui Ethan Hunt, mai cu seama atunci cand este implicata iubirea vietii lui. Hunt risca totul pentru a salva persoanele dragi din viata lui, dar si pentru a salva lumea.

Dupa ce o misiune a esuat, Ethan porneste intr-o cursa contra cronometru pentru a recupera plutoniul pierdut; impreuna cu echipa sa: Benji (Simon Pegg), Luther (Ving Rhames) si cu seful lor Alan (Alec Baldwin). In plus, un agent CIA – August Walker (Henry Cavill) trebuie sa il supravegheze pe Ethan in aceasta misiune si sa recupereze plutoniul.

Misiune: Imposibila. Declinul este un film previzibil, dar bine realizat; cu o intriga decenta, cu multa actiune, cascadorii, adrenalina si actori faini, in special: Vanessa Kirby si Rebecca Ferguson. Da, da, mie ele mi-a placut mai mult decat Tom Cruise, care este neschimbat. Lucru bun, de altfel. Henry Cavill pe mine una nu m-a dat pe spate, nu spun ca nu joaca bine, caci as minti, insa nu a reusit sa-mi intre in suflet. Mi-au placut mult cursele de masini, spectacolul facut de Hunt pe motocicleta, urmarirea cu elicopterul, dar si bataile fabuloase care se intampla in toata aceasta poveste. Aproape ca pot spune ca am invatat si eu sa ma lupt cu inamicul, la nevoie, intr-o toaleta publica. HiHi.

 

 

Acest articol nu se va auto-sterge dupa 5 secunde, asadar te astept aici si dupa ce ai vazut filmul, sa-mi spui parerea ta despre misiunea lui Tom Cruise. Mie mi-a placut mult. Vizionare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *