Jurrasic World: Un regat in ruina

Au trecut trei ani de cand Insula Nubar a fost abandonata de oameni, iar dinozaurii au ramas pe cont propriu dupa ce au distrus parcul tematic Jurassic World.

Am revenit acum insa in regatul Jurassic, caci vulcanul de pe insula da semne ca ar putea sa redevina activ si astfel dinozaurii sunt in pericol de disparitie. M-am bucurat de o calatorie magica in acest regat fabulos, plin de creaturi fermacatoare si aventura. Recomand oricand o calatorie in regatul Jurassic World. 

Jurassic World: Un regat in ruina

Owen (Chris Pratt) si Claire (Bryce Dallas Howard) sunt dispusi sa-si riste viata pentru a salva aceste creaturi de pe insula si a le oferi un loc unde pot trai linistite. Ajunsi pe insula, cei doi realizeaza ca sunt pe cont propriu, desi au o mare echipa in spate. Owen este hotarat sa-l gaseasca pe Blue, raptorul sau liber, insa curand Owen si Claire descopera un complot periculos, un interes major pentru aceste creaturi. Lucrurile pot lua o intorsatura devastatoate asupra intregii lumi daca aceste creaturi ajung in mainile nepotrivite.

Indragostiti de acest proiect frumos – Jurassic World -, Owen si Claire sunt hotarati sa lupte pana la capat si sa salveze creaturile acestea fabuloase din epoca preistorica, desi interesele oamenilor puternici sunt altele.

Un capitol nou din Jurassic World se deschide in fata noastra, plin de aventura si suspans, creaturi cu un farmec aparte, dar si o putere care ar putea distruge omenirea. Dinozaurii m-au fascinat, efectele vizuale m-au fermecat, intreg filmul mi-a placut foarte mult. Este dinamic, plin de suspans, dar si putina emotie fix atunci cand este nevoie si unde este nevoie.

 

Jurassic World: Un regat in ruina

Jurassic World: Fallen Kingdom

Un film bazat pe personajele create de Michael Crichton.

Distributie: Chris Pratt, Bryce Dallas,  James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, BD Wong, Jeff Goldblum

Regia: J.A. Bayona

Scenariul: Derek Connolly, Colin Trevorrow

Distribuit de Ro Image 2000.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *