Taxi 5

Taxi 5 este un film de actiune, dar totodata si o comedie care reuseste sa “jefuiasca” numeroase hohote de ras de la intreaga sala.

Sylvain Marot este un sofer exceptional, politist in superbul oras Paris. Intr-o zi, o nefacuta ii garanteaza transferul… unde? Nu, nu in cadrul trupelor speciale cum si-ar dori acesta, ci in cadrul departamentului de politie din Marsilia. Loc de munca nou, colegi noi, dar si cazuri noi si interesante. Spre surprinderea sa, aici in Marsilia este implicat imediat in rezolvarea unor jafuri spectaculoase comise de o gasca de italieni. Imediat dupa comiterea jafului, italienii dispareau fara urma de la locul faptei, cu ajutorul unei masini fabuloase: un Ferrari absolut superb.  Pentru a face fata unei asemenea misiuni este nevoie de o masina pe masura, si astfel aflam povestea lui Daniel Morales si super taxiul sau. Sylvain Marot reuseste sa dea de urma taxiului, dar masina vine la pachet cu nepotul posesorului masinii, un sofer de uber din Marsillia adorabil de prostanac si simpatic prin modul sau de a te enerva… culmea, nu-i asa?

Si iata cu Sylvain Marot devine partener fara voie cu Eddy Maklouf, nepotul lui Daniel Morales, intr-o cursa nebuna prin frumoasa Marsillia. Un oras de o frumusete aparte, pe care avem sansa sa-l admiram pe marele ecran in toata splendoarea lui, si aproape ca as vrea si eu sa fac o cursa cu un taxi alb prin Marsilia.

 

Un nou film din seria Taxi si doi actori foarte simpatici, pe care ii vei indragi pe loc. Masini si curse nebune, actiune si mult umor in Taxi 5, o comedie frantuzeasca savuroasa. Incep sa-mi placa tot mai mult comediile frantuzesti.

“Esti bine” de astazi in sala de cinema la comedia Taxi 5. Ai incredere in recomandarea mea. Vizionare placuta!

 

Taxi 5

Regia: Franck Gastambide

Scenariul: Franck Gastambide, Stéphane Kazandjian si Luc Besson

Cu: Franck Gastambide (Belleville Cop), Malik Bentalha (Pattaya, The Cow)

Distribuit de Ro Image 2000 si Prorom.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *