Clubul Femeilor Dezlantuite

Clubul Femeilor Dezlantuite (Book Club) 

Regia: Bill Holderman

Scenariul: Bill Holderman si Erin Simms

Distributia: Diane Keaton (Diane), Jane Fonda (Vivian), Candice Bergen (Sharon), Mary Steenburgen (Carol), Andy Garcia (Mitchell), Craig T. Nelson (Bruce), Don Johnson (Arthur)

Distribuit in cinematograf de Vertical Entertainment.

Cartile pot schimba vieti. Cartile inspira, motiveaza, ajuta cititorul sa se detaseze de anumite situatii din viata reala si sa le priveasca intr-o alta lumina, reusind astfel sa gaseasca acea rezolvare care il avantajeaza si i se potriveste cel mai bine.

Patru prietene de-o viata se intalnesc lunar pentru clubul lor de carte. De aceasta data, Vivien propune cartea… 50 de umbre ale lui Grey. Pam-pam.

Vivien este femeia bogata, puternica si independenta, care fuge de orice angajament cu un barbat. Diane a devenit recent vaduva, iar fetele sale sunt enervant de grijulii cu ea. Sharon este judecator federal si inca nu si-a revenit dupa divort, desi se poate spune ca a fost cel mai bun lucru pe care putea sa-l faca pentru ea. Iar Carol incearca sa-si salveze casnicia.

Cum le va ajuta Christian Grey sa isi faca viata mai frumoasa ramane sa vedeti chiar voi la cinema.

 

Clubul femeilor dezlantuite este o comedie spumoasa, la care am ras cu lacrimi. O comedie in care te vei regasi cu siguranta, pentru ca este o comedie despre viata si despre libertatea de a-ti trai viata asa cum iti doresti, indiferent de varsta. Cele patru personaje feminine sunt carismatice, vesele, pline de viata si de umor; dar si mature totodata, oferindu-ne o adevarata lectie de viata. Mi-au placut mult. Si mi-a placut mult Andy Garcia, este un barbat misterios (atat cat trebuie), bland, inteligent, independent si ambitios. Daca ar da si un sentiment de stabilitate (asa cum ofera Bruce), ar fi barbatul ideal.

Ai curajul sa fii tu si ai puterea sa faci ceea ce isi doreste sufletelul tau, indiferent de varsta sau de pozitia sociala. Fii liber sa-ti faci viata dulce ca o prajitura, asculta vocea inimii si traieste frumos. Pentru ca tu esti cea mai importanta persoana din viata ta si pentru ca meriti sa traiesti o poveste minunata!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *