Tigrul: Misiune de salvare

Tigrul: Misiune de salvare (Tiger Zinda Hai)

Regia: Ali Abbas Zafar

Cu: Salman Khan, Katrina Kaif, Anupriya Goenka

Distribuit in Romania de BML Movie Entertainment.

Tigrul: Misiune de salvare este un film indian de actiune realizat dupa tiparele americane. Tigrul se vrea un fel de Bond die hard. Povestea este captivanta, dar destul de previzibila si regasim in ea multe clisee americane, din pacate. Nu ar fi neaparat un lucru rau, daca acestea nu ar fi “aruncate” in film asa pur si simplu, fara o explicatie sau o legatura logica. Iar daca tot avem parte de cateva “americanisme” cred ca ne puteam lipsi fara regret de acele momente muzical-romantice tipice pentru filmele indiene.

Si acum daca tot am inceput cu lucrurile negative, trebuie sa va marturisesc ca, cu toate acestea, mi-a placut filmul. Nu asa mult ca alte filme indiente vazute in ultimii ani in cinema, poate si pentru ca asteptarile mele au fost prea mari, dar mi-a placut. In pricipal pentru ca filmul este inspirat din fapte reale, iar eu ador filmele care au la baza o poveste adevarata. Mi-a placut mesajul filmului si mi-au placut actorii: Katrina Kaif si Salman Khan.

Tigrul: Misiune de salvare este un film dinamic, iar tensiunea si energia sunt bine dozate pe tot parcursul filmului. Tigrul ne invata o frumoasa lectie despre familie si despre pace in lume.

Povestea spune ca 25 de infirmiere indiene au fost rapite de IS. Singura lor salvare este celebrul agent Tigrul, capabil de orice pentru a duce la bun sfarsit aceasta misiune. Povestea mai spune ca pe langa cele 25 de infirmiere indiene, mai sunt rapite de IS si 15 infirmiere pakistaneze. Cum India si Pakistan sunt doua tari aflate in conflict, Tigrul este trimis pentru a salva infirmierele indiene, insa… curand intra in actiune si agentul pakistanez. Cum se vor impaca cei doi agenti, daca vor aduce pacea intre cele doua tari sau daca vor salva infirmierele nu veti afla de la mine. Trebuie sa mergeti in cinema sa va bucurati de aceasta poveste si de toata actiunea cu care vine aceasta la pachet.

 

Despre misiunea de salvare a Tigrului a mai scris Emil.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *