Thor: Ragnarok

Aseara am fost martora unui adevarat spectacol cinematografic: multa culoare, costume superbe si efecte fabuloase. Iar asa cum v-am promis dupa experienta cu aruncarea ciocanul, am revenit cu impresii despre filmul…

Thor: Ragnarok

Regia: Taika Waititi

Cu: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Cate Blanchett, Tessa Thompson

Distribuit in cinematografe de Forum Film Romania.

In mitologia scandinava, Ragnarok inseamna sfarsitul lumii. Despre asta este vorba in noua aventura a Universului Marvel: taramul Asgard este in pericol de a fi distrus sub puterea malefica a Zeitei Mortii: Hela.

Dar Asgard nu este un loc, ci un popor. De aceea, Thor (Chris Hemsworth), legendarul zeu al Tunetului, ajunge sa o infrunte pe Hela (Cate Blanchett). Si pentru aceasta infruntare are nevoie de ajutorul fratelui sau Loki (Tom Hiddleston), dar si de ajutorul prietenilor: Heimdall (Idris Elba), Hulk (Mark Ruffalo) si Valkyrie (Tessa Thompson).

Scena cu Hulk – a friend from work cred ca va ramane multa vreme in amintirea fanilor. Am fost fascinata de mica de Hulk si m-am bucurat mult sa-l revad in acest film Marvel acum. Mark Ruffalo este un actor tare drag mie, insa nu cred ca a fost cel mai potrivit pentru acest rol. Tom Hiddleston este absolut fabulos in rolul lui Loki, iar Cate Blanchett este villain-ul perfect. Despre Chris Hemsworth sa va mai spun ceva? Este… minunat. Coloana sonora mi-a placut cel mai mult, fiecare sunet s-a potrivit perfect cu actiunea sau a completat foarte bine replicile savuroase ale personajelor.

Thor: Ragnarok este un film amuzant si plin de culoare, cu multa actiune, muzica faina si efecte deosebite.

Despre film, Emil Calinescu a scris un articol provocaTHOR si incantaTHOR. De citit. Eu as mai avea multe de povestit, insa este un film care trebuie trait, la care se rade mult, un film care incanta prin culoare, prin efecte, prin muzica, ba chiar si prin poveste; asadar va las sa va bucurati de el.

Thor: Ragnarok – un film de vazut si revazut, de preferat in IMAX pentru efectele sale absolut fabuloase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *