Concurs – My Little Pony: Filmul.

Concursul s-a incheiat. Felicitari celor 2 castigatoare: Paiusescu Ameluta si Istrate Raluca. Asteptam confirmarile pe email.

Multumim tuturor pentru participare.

 

Micii ponei au o mare surpriza si iti dau intalnire pentru prima oara la cinema!

Equestria, minunatul taram al poneilor, este un loc plin de veselie, muzica si armonie. Pare ca nimic rau nu se poate intampla. Dar, intr-o zi, fortele intunecate ale comandantului Tempest ameninta toate acestea si cer supunerea totala a micilor ponei. Asa ca, cele 6 prietene curajoase – Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy si Rarity – pornesc intr-o memorabila aventura dincolo de Equestria, unde vor intalni atat personaje noi incantatoare, cat si provocari de tot felul.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la My Little Pony: Filmul.

Cum se numeste taramul micilor ponei?

a) Tempest

b) Equestria

c) Ponywood

 

Vino la cinema sa vezi My Little Pony: Filmul si redescopera magia prieteniei. My Little Pony: Filmul, o animatie plina de umor, aventura si culoare, dublata in limba romana de Catalina Grama (Jojo), Adela Popescu, Radu Valcan si multi altii.

Un film distribuit de Vertical Entertainment, din 13 octombrie.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan in perioada 14 – 29 octombrie. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

 

Concursul se incheie duminica, 13 octombrie. Castigatorii urmeaza sa fie alesi de random.org si afisati pe data de 14 octombrie.

Succes!

Comments

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *