Logan Lucky: Cursa norocului

Logan Lucky: Cursa norocului

Regia: Steven Soderbergh

Distributia: Daniel Craig, Channing Tatum, Riley Keough, Adam Driver, Katherine Waterston

Distribuit de Vertical Entertainment.

Jimmy Logan ( Chaning Tatum) este hotarat sa-si schimbe viitorul si sa inlature asa-zisul blestem abatut asupra familiei sale. Nici pe plan amoros acesta nu sta prea bine, fiind separat de sotie si “cersind” timp cu fiica sa careia ar dori sa-i ofere tot ce este mai bun. Insa lipsa unui loc de munca nu il ajuta deloc in aceasta privinta. Pe cine ar ajuta, deh!?

Astfel ca, profitand de atentia publicului asupra faimoasei curse NASCAR, impreuna cu fratele si cu sora sa, Jimmy se gandeste sa puna la cale un jaf de zile mari. Cei trei frati incearca sa stabileasca fiecare detaliu pentru a nu fi luati pe nepregatite si au nevoie de un expert pentru a deschide un seif. Seiful de sub pista. Si unde poti gasi un expert in asa ceva?

In inchisoare bineinteles, caci acolo se afla Joe Bang (Daniel Craig), un expert in demolari.

Planul celor trei frati este unul ambitios, bine pus la punct, insa stiti cum se spune planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ. Desi foarte bine elaborat, planul lor ajunge sa fie investigat de un agent FBI. Belea.

Masini, actiune, bani, un agent FBI si un jaf dement pus la cale de fratii Logan.

As putea astfel sa afirm ca filmul “Logan Lucky: Cursa norocului” este o comedie presarata cu numeroase peripetii fooooarte piperate. Nu va mai spun nimic in plus, va las pe voi sa vedeti daca reusesc cei trei frati sa duca planul la bun sfarsit. As putea sa va mai spun atat: filmul nu este deloc previzibil, iar finalul este total neasteptat.

Mie mi-a placut mult. Povestea, muzica, actorii – toate aceste elemente la un loc fac din “Logan Lucky: Cursa norocului” un film pe care trebuie sa-l vezi la cinema in aceasta toamna. Se spune ca dupa ce-l vezi vei avea noroc de filme bune pana la sfarsitul anului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *