Bonilash – serul pentru sprancene

Serul pentru sprancene Bonilash mi-a devenit prieten si m-a ajutat sa-mi definesc sprancenele si sa nu mai fie goluri inestetice in acestea. Fapt care ma deranja cel mai tare, sa am goluri inestetice in sprancenele mele naturale si dese era de neindurat.

Dintotdeauna mi-au placut sprancenele dese si naturale, bine ingrijite si cu o forma frumoasa. Astfel ca, atunci cand am avut sansa sa incerc noul produs revolutionar de la Bonilash care ajuta la cresterea si indesirea sprancenelor am zis imediat da si am intrat in joc.

Am introdus serul pentru sprancene in rutina de ingrijire pentru seara, iar dupa cateva saptamani de utilizare am facut si un scurt (si usor tremurat) video. Iertare, am avut emotii mari, este primul meu video. Dar promit sa mai fac, caci tare mi-a placut.

Sa revenim. Am folosit serul pentru sprancene in fiecare seara, dupa ce m-am demachiat, pe pielea curata si uscata. Am folosit aplicatorul dinspre interior spre exteriorul sprancenelor si am insistat pe goluri. In doar cateva saptamani s-a vazut diferenta, iar eu am acum mai multa incredere in mine si in sprancenele mele bine definite.

 

 

Bonilash – serul pentru sprancene

Tendintele aduc in lumina reflectoarelor sprancenele voluminoase si dese, dar cum nu toate femeile sunt inzestrate cu aceasta caracteristica, apeleaza la machiajul sprancenelor pentru a obtine forma dorita. Insa acest lucru este doar temporar.

Ei bine, iata ca acum cu serul pentru sprancene Bonilash o femeie poate sa obtina aceste rezultate in mod natural si pe termen lung. La baza serului pentru sprancene stau ingrediente atent selectionate, cum este substanta Bimatoprost care stimuleaza cresterea si indesirea parului; complexul Widelash, care ajuta la intarirea parului, reface structura firului si accelereaza cresterea; biotina si un complex de 11 ingrediente naturale, care imbunatesc circulatia sangvina si reduc caderea parului.

In concluzie, serul pentru sprancene Bonilash:

  • stimuleaza cresterea si indesirea sprancenelor;
  • confera profunzime culorii naturale a sprancenelor;
  • previne caderea excesiva a firelor;
  • hraneste, hidrateaza si regenereaza sprancenele.

Vei uita de machiaj si vei avea sprancene naturale, dese si bine conturate.

Multumesc Bonilash si PR Avenue pentru aceasta provocare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *