Festivalul de Umor “Otopeniul Vesel”

In perioada 9-11 iunie 2017 are loc cea de-a treia editie a Festivalului de Umor “Otopeniul Vesel”.

 

 

Organizat de Primaria orasului Otopeni, Centrul Cultural “Ion Manu” si Asociatia Culturala “Mileniul III”, Festivalul – Concurs de Umor va avea 2 sectiuni: Stand-up comedy (individual) si Improvizatie (grup).

Concursul se adreseaza atat actorilor profesionisti cat si amatorilor, iar inscrierile la sectiunea de concurs a festivalului sunt gratuite, dar limitate si au loc pana pe 31 mai 2017. Accesul la eveniment va fi permis doar persoanelor cu varsta minima de 14 ani.

Presedintele de onoare al juriului va fi scriitorul, dramaturgul si umoristul Cornel Udrea, iar prezentatorul festivalului va fi actorul Marius Florea Vizante. Programul va fi completat in fiecare seara cu un spectacol de comedie invitat, astfel:

vineri 9 iunie, ora 20.00, “One man show” Radu Gheorghe,

sambata 10 iunie, ora 20.00, “Spectacol de umor” sustinut de grupul Distractis,

duminica 11 iunie, ora 21.00, un spectacol de pantomima, sustinut de un invitat din strainatate, laureat al multor Festivaluri Internationale de Umor.

 

In paralel, pe toata durata festivalului, in foaierul centrului cultural vor avea loc mai multe “lansari de carte” cu profil umoristic (scriitorul Cornel Udrea va oferi autografe pe ultimele sale carti de umor), precum si o expozitie de caricaturi semnate de Aurel Stefan Alexandrescu (ALEX) si Costel Patrascan, Marian Avramescu, Cristinel Vecerdea, Iancu Avram si Leonte Nastase. De asemenea, publicul va putea primi gratuit portrete realizate de cativa dintre caricaturistii mentionati mai sus.

 

Eu sunt foarte curioasa de spectacolul de pantomima invitat, abia astept sectiunea de improvizatie, in plus, cred ca am nevoie de un nou portret facut de un caricaturist.

Cel pe care il am este cam demulticel… si nici nu este de la Festivalul de Umor Otopeniul Vesel (Da, ati ghicit! Voi merge pentru prima oara la “Otopeniul vesel” si abia astept.), asadar… se cere un portret vesel.

 

 

 

Ne vedem la Festival, da? Sa fie Otopeniul Vesel!

 

Super Gulia are pentru voi cateva indicii pretioase referitoare la transport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *