Digital Divas 2017

Multe dintre deciziile pe care le luam astazi sunt influentate de cei apropiati noua si de media, dar intr-o buna masura, si de liderii de opinie din mediul online. Se vorbeste astazi foarte mult despre influenceri si despre legatura stransa pe care acestia o pot stabili cu publicul lor. Fie ca vorbim de bloggeri, video-bloggeri sau instagrameri, influencerii sunt tot mai prezenti si in Romania.

Digital Divas 2017

Ce inseamna sa fii influencer in Romania? Pe scurt, un influencer este un lider de opinie. Influencerii sunt acele persoane care de-a lungul timpului si-au construit o audienta online, au castigat increderea acesteia si sunt acum in masura sa influenteze alegerile oamenilor (care fac parte din audienta lor) in anumite privinte. Influencerii sunt impartiti in trei mari categorii: vedete, profesionisti si oameni obisnuiti.

La Digital Divas 2017, scena conferintei si audienta reunesc o mare parte din liderii de opinie din Fashion & Beauty blogging. Anul acesta, pe 17 mai, la Palatul Bragadiru, influencerii dezbat cele mai noi tendinte si prezinta idei si studii de caz pentru cei care sunt deja prezenti sau vor sa se lanseze in publishing-ul online.

Cum ti se pare ideea? Vrei sa afli care sunt influencerii prezentului si despre ce vor povesti ei la Digital Divas anul acesta? Fii pe 17 mai online pentru a urmari live sesiunile de prezentari si Gala Digital Divas Awards 2017. Iti spun atat: printre vorbitorii conferintei se afla Stela Toderascu, Alexandra Chelu, Matei Dima si Lorena Buhnici.

Gala Digital Divas Awards ofera recunoastere celor mai bune proiecte online din Fashion si Beauty pe categorii precum: Young Divas in Fashion Blogging, Young Divas in Beauty Blogging, Best Use of  Photography in Fashion and Beauty Blogging, Digital Diva of The Year, People’s Choice Awards, Best Instagram Account, etc.

Mai multe detalii despre accesul la eveniment si program sunt disponibile pe siteul Digital Divas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *