Deep: O aventura nesfarsita

E timpul sa mergem intr-o frumoasa aventura in adancul oceanului, printre creaturi marine cum nu ai mai vazut si peisaje fabuloase de care te vei indragosti.

Deep: O aventura nesfarsita

Regia: Julio Soto

Din 12 mai in cinematografe, Vertical Entertainment ne aduce aceasta aventura colorata. O animatie care ii va captiva pe cei mici, dar si pe cei mari deopotriva, caci aventurile micutei caracatite Deep sunt extraordinare.

Deep este insetat de cunoastere si dezvoltare continua, iar aceasta dorinta de nou il baga de fiecare data in bucluc. Impreuna cu cei mai buni prieteni ai sai, Evo – un peste unditar foarte fricos si Alice –
un crevete pus mereu in garda, Deep porneste in marea aventura a vietii, in adancul oceanului, pentru a-si salva orasul de sub daramaturile ramase in urma unei explozii.

Cei trei strabat oceanul in lung si-n lat si descopera in calatoria lor o multime de lucruri noi si fascinante, precum si numeroase animalute marine. Pe parcursul aventurii sale, Deep invata (si ne invata si pe noi) ce inseamna adevarata prietenie, munca in echipa si mai ales responsabilitatea. Nu lipsesc din aceasta animatie dansul, muzica si peripetiile spumoase, dandu-i o “culoare” aparte filmului. Peisajul vietii marine este surprinzator, mai ales datorita orasului scufundat, in care se ascund o multime de vietati care le pun in pericol misiunea de salvare. Dintre aceste vietati marine, mi-a placut mult tiparul simpatic care duce o lupta grea intre dorinta de a-i manca pe cei 3 aventurieri si dorinta de a le deveni un prieten de nadejde.

 

Muzica, culoare, aventura, creaturi marine misto si o calatorie fabuloasa pe care nu o poti uita vreodata. Deep: O aventura nesfarsita. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *