Gardienii Galaxiei Vol.2

Gardienii Galaxiei Vol. 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2)

Regia: James Gunn

Cu: Chris Pratt, Zoe Saldana, Kurt Russell, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel

Distribuit de Forum Film Romania.

 

Despre Vol. 1 am povestit aici. Si ca sa fac si o scurta comparatie intre cele doua: mi-a placut mult mai mult vol. 1 din Gardienii Galaxiei. Pentru ca Vol. 1 are tot ce trebuie: este copilaros si emotionant, ironic, amuzant si antrenant. Vol. 2 este amuzant, dar nu la fel de mult ca primul, este captivant, are efecte speciale reusite, dar povestea este slabuta si este atat de previzibil, din pacate. Cu toate acestea, sa stiti ca abia astept vol. 3, caci post-creditele isi fac treaba din plin. (Si sunt 5 la numar, ca sa ne intelegem, nu care cumva sa plecati repede din sala.)

Pentru mine, vedeta filmului nu a mai fost Groot, ci ratonul. Este un mare nesuferit, la nivel profesionist, are niste replici foarte acide si este imposibil sa nu il indragesti. Go Rocket.

Gardienii Galaxiei Vol. 2

A trecut ceva vreme de cand Peter Quill, Gamora, Drax, Rocket si Groot au salvat Galaxia. E timpul sa intre din nou in joc si, de aceasta data, au parte de o noua provocare atunci cand se descopera originile lui Peter Quill. Alaturi de aceleasi personaje simpatice plecam intr-o noua aventura teribila. Mi-a placut Gamora, este foarte sigura pe ea. Drax parca nu a mai fost acel gardian dur si de neatins, un lucru bun dupa parerea mea, caci sunt o familie acum si este oarecum normal sa lase putin garda jos. Iar Groot este foarte dragalas si din nou vom iesi din sala de cinema, cu zambetul pe buze, spunand incontinuu I am Groot.

Eu as mai spune si “I am Rocket”, nesuferitul care nu este chiar un nesuferit si in care simt ca ma regasesc asa putin. Cum spuneam mai sus, Rocket mi-a placut cel mai mult dintre toti. Si Peter Quill are un farmec aparte si mi-a placut mult.

 

Gardienii Galaxiei Vol. 2 este un film despre familie si tocmai de aceea mi-ar fi placut sa aduca mai multa emotie. Dar aduce umor si multa muzica buna. Si ar mai fi ceva. Va spuneam mai sus de efectele speciale. Recomand vizionarea filmului Gardienii Galaxiei. Vol. 2 in IMAX, tocmai pentru aceste efectele vizuale extraordinare. Este o experienta inegalabila, un adevarat spectacol de culori si lumini.

 

I am Groot. I am Groot. I am Rocket. 🙂 I am Groot. 

Groot va asteapta in cinema si va ureaza vizionare placuta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *