Chat Chat Chat

Dragostea e un dans. Simtim muzica, cunoastem pasii, doar ca uneori este putin mai greu de gasit acel partener cu care sa ne sincronizam intru totul. Fie ca este vorba de cha cha cha sau de un vals vienez, de street dance ori de balet, important este sincronul. Si pentru o sincronizare impecabila este nevoie de multa munca, dar si de un strop de chimie pentru inceput.

Chat Chat Chat este o comedie savuroasa despre dragoste ca un dans. Spectacolul de teatru “Chat Chat Chat” prezinta cea mai moderna si utilizata metoda de a gasi un partener in zilele noastre, si anume: retele sociale si chat-ul. In spatele unui ecran poti sa fii oricine vrei tu si oricum vrei tu. Dar in realitate… lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Iti faci o imagine despre interlocutor in urma unui scurt dialog si din cateva fotografii postate de acesta, iar apoi dezamagirea este grandioasa si cauti rapid un motiv sa fugi. Lucru valabil indiferent de sex. Femeie sau barbat, riscurile chat-ului sunt aceleasi. De cele mai multe ori. Insa, exista si exceptii.

Chat Chat Chat

Regia: Ricard Reguant

Distributia: Anca Turcasiu, Gratiela Duban, Andrei Duban, Andrei Mateiu

Spectacolul prezinta cateva scenarii cu care se confrunta un barbat si o femeie care isi cauta un partener de viata prin intermediul chat-ului. Scenariile sunt prezentate in paralel si sunt absolut fabuloase. Dupa parerea mea, cel mai simpatic a fost antrenorul de ski. Acel gen de persoana care cucereste instant, care pare sa aiba un farmec aparte, dar… nimic nu este ceea ce pare a fi. Si daca ar fi asa, ce farmec ar mai avea chat-ul.

Gratiela Duban mi-a placut mult, este foarte carismatica si joviala. Este a doua oara cand o vad pe scena (am mai vazut-o in spectacolul “Reservoir Cats”, tot in regia lui Ricard Reguant) si sper sa o (re)vad in tot mai multe spectacole. De asemenea, mi-au placut Andrei Mateiu si Andrei Duban, sunt expresivi, energici si jucausi. Iar Anca Turcasiu intra in pielea personajului ei si reda cu naturalete disperarea unei femei aflate in cautarea sufletului pereche.

Chat Chat Chat

Cum se incheie toata aceasta poveste cu chat-ul nu am sa divulg eu acum. Am sa va mai spun atat: este un spectacol reusit, cu rasturnari de situatie si mult umor, cu personaje faine si o poveste moderna, interesanta si in care cred ca te vei regasi.

Spectacolul “Chat Chat Chat” se joaca la Cinema Pro.

Chat Chat Chat

Despre spectacolul “Chat Chat Chat” a scris si Emil Calinescu (foto) pe blogul lateatru.eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *