Strumpfii: Satul pierdut

Smurfs: The Lost Village (Strumpfii: Satul pierdut)

Regia: Kelly Asbury

Distribuit de InterComFilm Distribution din 31 martie in cinematografe.

 

O noua si frumoasa calatorie ne asteapta alaturi de strumpfi. Indragitele personaje albastre: strumfii revin pe marile ecrane intr-o animatie plina de culoare, magie si prietenie. Fie ca esti mic, fie ca esti mare, strumpfii te vor captiva si ii vei indragi din prima clipa, asa cum am facut si eu.

Strumpfita afla de existenta unui sat pierdut al strumpfilor si este hotarata sa-l gaseasca inaintea vrajitorului Gargamel. Poate acolo mai traiesc si alti strumpfi si trebuie sa-i salveze. Si pentru asta, Strumpfita noastra pleaca intr-o calatorie in padurea fermecata insotita de Istetul, Blegutul si Voinicul. Padurea fermecata este un loc nemaivazut de strumpfi, fiind interzisa de Papa Strumf din motive bine intemeiate. Drumul este plin de creaturi si intamplari magice, dar si de pericole. Cei patru sunt hotarati sa ajunga cu orice chip la strumfii din satul pierdut pentru a-i salva, astfel ca nimic nu le sta in cale: nici creaturile nabadaioase si nici alte lucruri nemaiintalnite.

Alaturi de strumpfii am descoperit o lume noua, colorata si fascinanta. Am retrait copilaria, m-am simtit acolo printre micutele si simpaticele creaturi albastre si m-am distrat teribil. Mi-a placut mult calatoria strumpfilor in padurea fermecata si m-am lasat cucerita de micutul iepuras fosforescent care ii ajuta pe strumpfi sa strabata lungul lor drum prin padure.

Animatia Smurfs: The Lost Village (Strumpfii: Satul pierdut) este plina de momente amuzante si surprinzatoare. Este o frumoasa poveste despre prietenie si familie, despre curajul de a fi diferit si acceptarea acestui lucru, despre munca in echipa. Caci strumpfii sunt o echipa si doar impreuna pot reusi, intotdeauna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *