CHIPs: Politisti de belea

CHIPs: Politisti de belea

Regia: Dax Shepard

Cu: Adam Brody, Dax Shepard, Jessica McNamee, Michael Peña

Distribuitor: Freeman Entertainment

CHIPs: Politisti de belea este o  comedie simpatica, inspirata din celebrul serial cu acelasi nume difuzat in anii ’70 si care a avut un succes teribil la vremea lui.

Jon Baker (Dax Shepard) si Frank Ponch (Michael Pena) ajung parteneri in patrula de politie a Autostrazilor Californiene (CHP). Fiecare are planul sau pe care incearca sa-l urmeze. Baker este un fost motociclist profesionist care incearca sa-si salveze casnicia, impresionadu-si sotia cu noul job; pe cand Ponch este un agent FBI sub acoperire care incearca sa rezolve misterul unor jafuri. Cei doi sunt in aceeasi echipa, insa trag in directii diferite cu interese diferite. Unul este mult prea orgolios si refuza ajutorul, iar celalalt este incepator si prea face totul ca la carte. Mai mult se cearta, decat se inteleg, dar pana la urma un parteneriat fara certuri nu exista. Divergentele dintre cei doi sunt cu adevarat savuroase si fac tot deliciul filmului.

Pe Dax Shepard il stim din filmul “Hit and run” (2012) si pe Michael Pena din “Omul Furnica”. Ii vedem impreuna acum intr-o comedie plina de actiune si simpatica foarte. Mi-au placut mult, sunt doi politisti altfel care iti aduc buna dispozitie. Nu este o comedie inteligenta sau una de belea, dar nici nu are aceasta pretentie. Este o comedie usoara, de sezon, care iti descreteste fruntea pentru o seara si cam atat. Este alerta, colorata, simpatica.

Vizionare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *