Viata, primele semne

Life (Viata, primele semne) 

Regia: Daniel Espinosa

Scenariul: Rhett Reese, Paul Wernick

Distributia: Rebecca Ferguson, Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds, Hiroyuki Sanada, Olga Dihovichnaya, Arion Bakare

Gen: Horror, SF, Thriller

Distribuitor: InterComFilm Distribution

Life sau Viata, primele semne este un thriller care m-a tinut cu sufletul la gura pe toata durata lui.

O echipa de cercetatori aflati la bordul unei statii spatiale descopera o forma de viata de pe Marte, care a cauzat extinctia vietii pe aceasta planeta si pe care incearca sa o studieze in laboratorul lor. Departe de casa si de familiile lor, cercetatorii sunt mandri de minunata descoperire a vietii extraterestre. Curand insa au marea surpriza sa descopere ca aceasta se dezvolta foarte rapid si este mult mai puternica si mai inteligenta decat isi inchipuiau ei. Adevarata actiune incepe atunci cand “monstrul” gaseste o modalitate de a evada din laborator si de a supravietui cu orice chip. Cercetatorii trebuie acum sa-si salveze propria viata, dar si intreaga omenire.

Indiferent de problemele cu care se confrunta in spatiu, cercetatorii incearca sa ramana uniti, sa se sprijine si sa se salveze unii pe altii. Desi, par depasiti de situatie, ei sunt un model de umanitate si camaraderism.

Recomand acest film. Povestea este captivanta, scenariul este credibil, iar actorii reusesc sa intre in pielea personajelor si sunt fix acei oameni ingroziti, care isi accepta soarta si incearca sa salveze omenirea. Misiunea lor este vitala si ei reusesc sa ne poarte printr-un mare si extraordinar carusel al emotiilor. Dr. David Jordan (Jake Gyllenhaal) este un om distant si destul de rece. Mi-a placut mult. Si Ryan Reynolds mi-a placut, “expertul in misiune” Rory Adams este absolut fermecator cum stie el sa le repare pe toate.

Life sau Viata, primele semne este un film plin de suspans de la un capat la altul, actiune, emotie, efecte vizuale fascinante si un final foarte interesant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *