Kong

Kong: Skull Island (Kong: Insula Craniilor)

Regia: Jordan Vogt-Roberts (Godzilla)

Cu: Samuel L. Jackson, Brie Larson, John C. Rilley, Tom Hiddleston, John Goodman, Jing Tian, Toby Kebbell, John Ortiz, Corey Hawkins, Jason Mitchell, Shea Whigham, Thomas Mann, Terry Notary

Distribuit de Freeman Entertainment din 10 martie in cinematografe.

Actiunea se petrece pe o insula necartografiata din Pacific, unde un grup de savanti, exploratori  si fotografa de razboi Mason Weaver (Brie Larson), impreuna cu armata,  se aventureaza  in necunoscut. Nu trece mult si acestia descopera ca se afla pe teritoriul marelui Kong care incearca sa-si apere domeniul. Ba mai mult, echipa afla ca acesta nu este singurul dusman al lor.

Echipa va fi pusa in tot felul de situatii limita, se va afla intre viata si moare si trebuie sa se foloseasca de toate cunostintele pe care le are, atat de razboi, cat si de supravietuire, pentru a iesi din infern. Fara tehnologie si mai ales fara semnal, fara ajutor aerian sau terestru, echipa se aventureaza in jungla si trebuie sa lupte pentru a supravietui. Insa asa cum se intampla in viata de zi cu zi, fiecare persoana are propria opinie si credinta, iar munca in echipa este o sarcina destul de grea pentru oricine.

Locotenent-colonel Packard (Samuel L. Jackson) vrea sa-si razbune soldatii pierduti in lupta si, in loc sa mearga catre un punct de iesire de pe insula, este hotarat sa lupte pana la capat si sa-l urmareasca pe Kong.

Dar… povestea o cunoastem, doar “Kong: Insula Craniilor” este un remake. Exista emotie, exista tensiune, exista o mare batalie, dar exista si momente previzibile si clisee. Fara acestea insa nu cred ca poti face un remake cu King Kong, caci… este oare cineva in lume care nu cunoaste povestea?

Imaginile sunt extrem de captivante si m-au facut sa realizez cat de mare este lumea si cum unele lucruri nedescoperite poate ar trebui sa ramana asa. Mi-a placut filmul “Kong: Skull Island” si mi-a placut mult Samuel L. Jackson in rolul militarului american. Este puternic, orgolios, stapan pe rol. Si John C. Rilley mi-a placut in rolul lui Hank Marlow. Este carismatic si are acel ne sais quai. Iar Mason Weaver (Brie Larson)…waw, parca recunosc pe cineva asa: indiferent ce se intampla, ca putea sa moara acolo, ea sa faca fotografia cu pricina.

 

Kong: Insula Craniilor este un film despre putere, orgoliu, despre ce inseamna lupta pentru ceea ce este al tau.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *