Celula lui Mr. Somebody la Escape Room Adventure

De ceva vreme nu am mai fost la un escape room si trebuie sa recunosc ca tare dor mi-a fost de o asa aventura frumoasa. Prima oara la un escape room am fost provocata sa evadez dintr-o inchisoare de maxima siguranta, iar acum primul escape room din 2017 ma aduce din nou intr-o inchisoare.

De aceasta data, alaturi de Daniela, Emil si Alexandru  m-am aventurat in Celula lui Mr. Somebody, prima camera a celor de la Escape Room Adventure. O camera aparent foarte simpla, fara prea multe obiecte ori puzzle-uri, dar destul de fain  gandita si realizata.

Mr. Somebody a furat un obiect important din Muzeul Ciudateniilor (o viitoare camera “Escape Room Adventure”) si a fost inchis. Insa Mr. Somebody este misterios si inteligent, asa ca a reusit sa evadeze. Cum?? Ramane sa intram in celula sa si sa incercam sa aflam cum a evadat mandrul. Si, evident, sa evadam si noi, caci la randul nostru suntem incarcerati.

Celula lui Mr. Somebody este o provocare frumoasa si creativa. As avea atat de multe de povestit, dar orice spun poate sa fie folosit impotriva mea. Ma scuzati, aceasta este o replica clasica in filme, dar exact ca intr-un film te vei simti in celula lui Mr. Somebody. Nu vreau sa aruncati cu rosii in mine ca fac spoiler, dar vreau sa va spun ca mi-au placut foarte mult peretii celulei. Cel mai mult. De asemenea, mi-a  placut ideea de a incepe jocul incatusat, intr-o celula care pare sa nu-ti ofere nimic. Si mi-a placut si finalul, unde este un puzzle interesant de construit, insa poti sa fii creativ si sa te descurci si fara toate piesele acestuia, exact cum am facut noi.

Era sa uit: mi s-a parut foarte simpatic colegul de celula a lui Mr. Somebody. Si nu inteleg cum de nu au evadat impreuna. Eu nu l-as fi lasat acolo… Dar, am facut un efort si l-am lasat in celula, sa va intalniti si voi cu el. Va asteapta pe Str. Temisana nr. 40, in spatele Salii Radio, la Escape Room Adventure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *