John Wick 2

A aparut si la noi John Wick. John Wick: Chapter 2, distribuit in cinematografe de Freeman Entertainment.

Regia: Chad Stahelski

Distributia: Ruby Rose, Keanu Reeves, Ian McShane, Bridget Moynahan

Abia asteptam sa-l (re)vad pe Keanu Reeves, nu ca as fi eu mare fana, dar mi-a placut mult in prima parte si cred ca i se potrivesc foarte bine astfel de roluri. Keanu Reeves este… din poveste, personajul pare a fi creat special pentru el, mi-a placut mult. Scenele de actiune sunt destul de bine realizate, energice si pline de tensiune. Avem si putin umor, acolo unde este nevoie, asa ca ce poti sa-ti mai doresti de la un astfel de film!?

Recent am vazut prima parte si bine am facut. Este recomandat sa vezi prima parte inainte, desi imi este foarte greu sa cred ca nu ai vazut-o deja. Intram frumos in lumea lui John Wick, iar detaliile pe care le primim la inceput sunt suficiente cat sa ne ajute sa intelegem povestea si sa ne reamintim anumite elemente.

John s-a pensionat, dar iata ca acum este fortat sa ia parte la o noua misiune, achitandu-si astfel o veche datorie. La Roma, frumoasa capitala a Italiei, John Wick se va confrunta cu cei mai periculosi asasini din lume. Pam – pam.

Keanu Reeves a studiat stilul brazilian de arte martiale jiu-jitsu, de la fratii Machado si este impresionant faptul ca a invatat sa stapaneasca destul de bine tehnici de lupta corp la corp, pentru acest film.  “Stilul de bataie al lui John se rezuma la a se apara sau a ataca in absolut orice situatie sau moment. Foloseste judo si jiu-jitsu chiar si pentru a transforma o masina intr-o arma letala. Atat de multa determinare are personajul.”, declara actorul Keanu Reeves.

 

John Wick 2 este un film antrenant despre Mafie, despre secretele organizatiei de asasini, despre razbunare si despre modurile uimitoare de a comite o crima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *