La La Land

La La Land

Regia: Damien Chazelle

Distributia: Ryan Gosling, Emma Stone, John Legend

Distribuit de Freeman Entertainment.

La La Land

O poveste interesanta, frumoasa si colorata, despre iubire si visuri, despre bucurii si dezamagiri.

 

Mia (Emma Stone) este o tanara care viseaza sa devina o mare actrita intr-o buna zi.

Sebastian (Ryan Gosling) este un pianist talentat care iubeste muzica jazz si viseaza sa isi deschida un club. Isi doreste ca tot mai multi oameni sa inteleaga jazz-ul si sa se indragosteasca de aceasta muzica calda, uimitoare.

Drumurile tinerilor se intersecteaza intr-o seara si usor-usor se infiripa o frumoasa poveste de iubire. Mi-a placut La La Land. Doar ca… ma asteptam la emotii puternice, la o dragoste pasionala, imi doream sa simt fiori si sa ies din sala cu sufletul sfasiat, franjuri. Insa, relatia dintre Mia si Sebastian mi s-a parut rece, distanta si parca nu prea comunicau. De fapt, parca nici nu aveau o relatie de iubire. Cel putin nu acea iubire melodioasa, plina de pasiune si mister, de joaca si voie-buna. Mi-a placut faptul ca s-au motivat reciproc, chiar daca mi-ar fi placut sa se implice mai mult, sa fie alaturi de celalalt si sa-l sustina in visul sau.

Cu toate acestea, povestea m-a coplesit, iar acel “what if… ” a fost de-a dreptul magic. Acel “what if…” (o sa intelegeti cu siguranta ce zic, cand o sa vedeti filmul) mi-a adus emotia mult dorita si asteptata.

Melodiile si dansurile in sincron m-au fascinat. Ryan Gosling a fost fabulos, plin de farmec, incantator, absolut adorabil. Emma Stone a fost la randul ei senzationala, feminina si sclipitoare.

 

La La Land este un film care te face sa visezi cu ochii deschisi si care totodata iti ofera resursele necesare si motivationale de a-ti urma visul. Viseaza, canta, danseaza, iubeste, bucura-te de viata. Despre toate acestea este vorba pe taramul magic La La.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *