Treispe, Fastius curier

Treispe, un serviciu de curierat special dedicat magazinelor online din Bucuresti

 

Lansat anul trecut de catre Fastius Curier, serviciul Treispe a capatat tot mai multa popularitate. In prezent, exista un portofoliu tot mai mare de magazine online din Bucuresti si Ilfov care colaboreaza cu Fastius Curier, cei care au ales sa le ofere clientilor inclusiv acest serviciu de livrare in aceeasi zi.

Exact asta inseamna Treispe: ai garantia ca orice comanda lansata pana la ora 13 e livrata in aceeasi zi, oriunde in Bucuresti. Serviciul este dedicat exclusiv mediului e-commerce si este practic un serviciu premium, prioritar, si cu un cost foarte bun. In functie de politica sa comerciala, magazinul poate oferi clientului acest serviciu ca extra-optiune contra-cost sau ca o extra-optiune gratuita (eventual, in functie de valoarea comenzii plasate).

Cert este ca daca ai norocul sa comanzi de la un magazin partener Fastius Curier si locuiesti in Bucuresti, poti comanda in prima parte a zilei orice produse doresti si sa le primesti acasa sau la locul de munca in a doua parte a zilei. Desigur, depinde si de magazin: acesta trebuie sa aiba in stoc produsele pe care le-ai comandat si… sa se miste rapid, sa pregateasca repede pachetul pentru a putea fi preluat de curier si apoi adus la tine.

“Conteaza pe Treispe pentru livrari in aceeasi zi! Fiecare client al unui magazin online doreste sa-si primeasca produsul comandat cat mai repede. Chiar in aceeasi zi, daca se poate. Si se poate, dar numai cu Treispe”, se precizeaza pe www.fastiuscurier.ro.

Sistemul este ideal, caci daca tot comanzi simplu si rapid in e-commerce, ar trebui sa primesti tot simplu si rapid. Probabil ca in perioadele foarte aglomerate termenele sunt greu de respectat (de fapt, se precizeaza pe site-ul mai sus citat ca Treispe nu este disponibil in momentele de maxima aglomeratie, din motive evidente pentru oricine locuieste in Bucuresti…), insa tot este bine ca in cea mai mare parte a anului poti comanda azi si sa primesti tot azi produsele, indiferent ca este vorba despre gadgeturi, cosmetice, produse fashion sau orice altceva doresti.

Despre Treispe gasiti multe informatii online, s-a tot scris pe site-uri si bloguri inca de la lansarea acestui serviciu. Partea buna este ca in fiecare luna se adauga magazine online in portofoliul lor de clienti, iar sansa de a comanda de la un e-shop ce ofera acest serviciu este tot mai ridicata pentru orice client din e-commerce.

Sunt sigura ca veti gasi si voi utilitatea acestui serviciu. Eu vizualizez deja: urmeaza sa ajung la un eveniment important, dar nu am avut timp sa imi achizitionez un accesoriu nou. Imi dau seama dimineata ca am nevoie de o noua geanta pentru diseara, asa ca… dau repede comanda si dupa-amiaza ajunge la mine. Sau… am uitat de ziua unui prieten. Si cum sa merg eu diseara la el la petrecere fara cadou. Pai, acum exista rezolvarea: livrarea astazi. Treispe – Fastius Curier.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *