Passengers

Pasagerii (Passengers)

Regia: Morten Tyldum

Distributia: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Laurence Fishburne, Michael Sheen, Andy Garcia, Keanu Reeves

In cinema, din 23 decembrie filmul este adus de InterComFilm Distribution.

 

Cum ar fi sa poti calatori in spatiu si timp? Sa ai sansa la o viata noua, pe o planeta noua? Suna tentant, nu-i asa? Si pe mine m-a fascinat ideea si mi-am dorit foarte mult sa vad filmul “Passengers”.

Passengers

Nava spatiala Avalon calatoreste in spatiu catre noua planeta Homestead II. Toti pasagerii se afla in niste capsule, in stare de hibernare. Calatoria dureaza 120 de ani si pasagerii urmeaza sa se trezeasca cu doar 4 luni inainte de a ajunge la destinatie.

In urma unei defectiuni tehnice, mecanicul James Preston (Chris Pratt) se trezeste cu 90 de ani mai devreme. Am putea spune Cat de fain… sa ai o galaxie si o lume doar a ta!! Sa faci ce vrei, cand vrei! , dar lucrurile nu sunt chiar atat de usoare. Pentru ca singuratatea este dureroasa. Timp de 1 an, James a incercat sa gaseasca o solutie si sa intre din nou in starea de hibernare, dar fara succes. Se pare ca nu mai exista nicio sansa sa ajunga la destinatie. Insa, atunci cand nu mai sunt sperante pentru el, se trezeste si Aurora Lane (Jennifer Lawrence), o scriitoare foarte frumoasa si sexy care ii fura sufletul si mintea lui James.

Passengers este SF reusit si fascinant… dar de ce trebuia sa gasesc in el 2 secvente romantice, care m-au dus cu gandul la filmul “Titanic”? Imi plac povestile de dragoste, are si dragostea locul ei in timp si spatiu, si fara dragoste probabil ca am fi… nimeni, dar nu ma asteptam la ceva atat de siropos.

Passengers este un film care vorbeste, printre altele, despre singuratate. In viata poti avea de toate, daca nu ai iubire, daca nu ai un suflet cu care sa imparti totul, esti singur, trist si gol. Cam asta ar fi ideea: oricat de greu ar fi, in doi e mai usor. Oricat de liniste ar fi, in doi se aude altfel.

 

Passengers este un film antrenant. Cu o poveste captivanta, inteligenta, cu doi actori frumosi si talentati care se completeaza reciproc, si cu efecte spectaculoase, Passengers este un film care te face sa visezi. Imaginile din Univers sunt absolut fabuloase, m-as fi plimbat si eu putin printre stele si galaxii.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *