Ingrijirea corporala

Oricarei femei ii place sa se ingrijeasca si sa se simta bine in pielea ei. Si adora sa simta cum se intorc privirile in urma ei. Si nu doar privirile barbatile, pentru ca o piele fina si catifelata cucereste intotdeauna, indiferent de sex.

Cred ca fiecare femeie are un ritual de ingrijire doar al ei: curatare, masca de fata, tonifiere, hidratare; masca de par; tratament de par, coafat, manichiura, pedichiura; epilare; pensat si multe altele.
Cand eram mica nu-mi placea deloc sa stau sa-mi faca bunica codite, pentru ca fara sa vrea sau sa isi dea seama ma tragea usor de par cu peria. Vai, vai, ce ma mai vaicaream, n-ati crede. Si bunica spunea: “baba sufera la frumusete… si asta nu-i nimic, o sa vezi tu mai incolo”.
Radeam atunci, dar intr-adevar am inteles cativa ani mai tarziu ce spunea buna. De fapt, am simtit. Am suferit pentru frumusete la primul meu epilat cu ceara traditionala. Al doilea nici ca mi-a mai trebuit. Am ales ulterior lama de ras, era atat de simplu si de fara suferinta, doar ca… nu dura prea mult timp.
 
Ma ingrijeam cum stiam eu mai bine, mergeam la salon si faceam tot felul de tratamente corporale, dar la epilat eram parca din evul mediul: bagam lama o data la cateva zile. Pana intr-o zi cand… dragostea a pus stapanire pe mine. Urma sa plecam in concediu vreo 10 zile si nu puteam sa tin lama dupa mine la tot pasul. In plus, se stie ca eu ador bagajul cat mai mic, mai usor si iau cu mine in calatorii doar lucrurile cu adevarat necesare. Astfel ca mi-am facut curaj si am cerut sfatul unei fete dragute de la salon. Si fata mi-a zis imediat: epilare definitiva Bucuresti.
Evident ca eu nu ascult din prima si am mai cerut cateva sfaturi unor prietene. Am dat si search pe google pentru a afla mai multe informatii despre epilarea definitiva si beneficiile acesteia. Si… m-am cam lasat convinsa. Efectele sunt rapide si de durata, cum sa nu-ti doresti sa durere si sa dureze si sa dureze? Si dragostea, dar si pielea fina si catifelata dupa epilare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *