Fantastic Beasts and where to find them

M-am intors in universul lui Harry Potter. Nici nu am realizat, pana acum, cat de dor imi era de toata aceasta magie, de acest univers colorat si fermecat, care ma face de fiecare data sa uit toate si sa fiu din nou copil. Un copil fascinat de o lume magica.

Fantastic Beasts and where to find them

(Animale fantastice si unde le poti gasi)

Regia: David Yates

Distributia: Samantha Morton, Katherine Waterston, Ezra Miller, Eddie Redmayne, Colin Farrell, Dan Foglar, Alison Sudol

Distribuit in cinema de Freeman Entertainment.

Magizoologul Newt Scamander ajunge in New York si isi elibereaza din greseala animalele fantastice in oras. In incercarea sa de a-si recupera creaturile fantastice, face echipa cu doua surori magice si un nu-mag (incuiat, caci acesta este termenul pe care il stim noi din Harry Potter).

Eddie Redmayne mi-a atras atentia in 2012, cand l-am vazut in rolul lui Marius Pontmercy din “Mizerabilii”. Dar, mai apoi, ca Stephen Hawking in “Teoria intregului” si ca “Daneza” m-a fascinat pur si simplu. In “Fantastic Beasts and where to find them”, Eddie Redmayne este Newt Scamander, autorul cartii omonime din care studiaza Harry Potter in primul an la Hogwarts. Eddie Redmayne este carismatic, misterios, fermecator. Il vei indragi cu siguranta in acest rol magic.

Jacob Kowalsky (Dan Foglar), nu-magul, este foarte simpatic. Carismatic, indraznet si dragalas, mai ales in relatia cu Queenie (Alison Sudol), Mr. Kowalsky reuseste sa dea un farmec aparte filmului.

Efectele speciale sunt impresionante si detaliile uimesc spectatorul. Povestea este deosebita, magica. In plus, existe cateva replici sanatoase absolut fabuloase. “Trebuie sa-mi gasesc animalele inainte sa fie ranite. Momentan se afla pe teritoriu strain, inconjurate de milioane dintre cele mai rele creaturi de pe planeta: oamenii.

“Fantastic beasts and where to find them” mi-a placut fantastic de mult. De aceea, am mai intrat o tura in valiza magica a domnului Scamander si as mai intra o tura si inca una. Nu poti sa te saturi de creaturile fantastice din aceasta lume. Toata creaturile sunt adorabile, insa nifflerul este de 10 ori adorabil. Vreau si eu unul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *