Esti interesata de cariera si antreprenoriat? Participa gratuit la conferinta „Femei de cariera”

Daca vrei sa iti imbunatatesti sansele de a avea o cariera asa cum ti-o doresti sau esti interesata de antreprenoriat, vino la cea de-a VI-a editie a conferintei “Femei de cariera”. Speakerii invitati ti-au pregatit subiecte interesante, ca de fiecare data, dar si ponturi si idei care sa te ajute pe plan profesional.

Conferinta are loc pe 23 noiembrie (miercuri), la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti, incepand cu ora 9.30. Detalii despre locatie si inscriere gasesti aici.

 

 

Nadine (vedeta TV si speaker motivational), Adina Sandor (Managing Director People Hunters),Laura Pascu (PR ECC Romania), Andreea Tudose (Director de marketing si vanzari Premier Palace Hotel & Spa), Florentina Gionea (specialist in nutritie energetica), Gabriel Dinu (psiholog), Cristina Oncescu (senior strategic planner al agentiei pastel) sunt gata sa te inspire si sa iti aduca cele mai importante si utile informatii despre cariera si antreprenoriat.

Nadine a pus bazele conceptului DREAMBOARD si va vorbi in cadrul conferintei ‘Femei de cariera’ despre experientele sale, dar si despre noul capitol profesional al carui motto este: “Viseaza, Vizualizeaza, Realizeaza”.

De la Adina Sandor vei avea ocazia sa afli cum arata continutul de calitate al unui CV si cum vad companiile profilul tau atunci cand il selecteaza sau nu pentru pasul urmator.

Laura Pascu va vorbi despre avantajele antreprenoriatului, despre care spune ca nu e asa usor cum pare, dar si despre cum il poti integra in viata personala, despre time management si eficienta.

Tema abordata de Andreea Tudose in cadrul evenimentului va fi “Importanta relaxarii in obtinerea celor mai bune rezultate in cariera si afaceri”. Pentru ca, nu-i asa, are si relaxarea rolul ei.

Florentina Gionea va discuta despre obstacolele care te impiedica sa obtii mai multa energie, dar va aduce si solutii prin care sa aduci mai multa energie in cariera ta.

Gabriel Dinu va discuta despre rolul increderii in sine pentru o cariera de succes. Astfel, vei avea ocazia sa afli cum iti poti imbunati increderea in tine pentru a obtine eficienta maxima la locul de munca si pentru o ascensiune frumoasa in cariera.

Pasionata de comunicare si de tot ceea ce este nou, Cristina Oncescu a avut ocazia sa interactioneze si sa colaboreze cu oameni din domenii si departamente diferite si ne va povesti, in cadrul conferintei, ce a invatat ea despre cariera.

 

La fel ca la editiile precedente ale conferintelor Woman2Woman.ro,Dorina Florea (jurnalist TVR) va fi moderatoarea evenimentului.

Conferinta este sustinuta de sponsorul principal, ALF (Afaceri si Leadership Feminin), de sponsorii secundari, AI PR!, Himalaya Wellness, ECC Romania (Centrul European al Consumatorilor din Romania), SEOmark.ro, dar si de partenerul media principal, Acasa.ro, de partenerii media secundari, Business24, Comunicatedepresa.ro, Garbo, Kudika, LivePR, Fashion8, Mujer, PR2Advertising, Ziare.com si de blogurile partenere, DianaSolomon.wordpress.com, PRcafe.ro si .eu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *