Weekend-uri creative

“NASCUTI CREATIVI”, week-end-uri creative

 

Conceptul Nascuti Creativi reprezinta o serie de evenimente in care oamenii doritori sa-si exersa mintea intr-un mod cat mai placut si constructiv, in vederea cresterii performantelor lor, indiferent de domeniul in care activeaza, se intanesc la munte sau la mare, in Bucuresti sau in diverse zone cu peisaje de poveste, in locuri cu incaractura energetica mai mica sau mai mare, si… pur si simplu, se joaca!

Jocurile creative se amesteca cu putina teorie, cu mancare delicioasa si cu ceva miscare si reteta de success a unei intalniri creative este gata.

Pe langa multe cursuri sustinute la Bucuresti, week-endurile creative la “Potcoava” sau la “2 Brazi” s-au bucurat de mare cautare si, participantii pot confirma, au generat creearea unor alte editii, astfel incat, pana la sfarsitul anului 2016, se mai organizeaza alte doua weekend-uri creative: “MIRACOLUL APEI”, la Bali Spa (Cornu) , in data de 11,12,13 noiembrie – eveniment deja afisat pe FB si “SFANTUL NICOLAE, PE CAL”, la Potcoava (Runcu), pe  9, 10, 11 decembrie care va fi afisat pe FB cat de curand – ambele evenimente fiind organizate in colaborare cu Raluca Cristina Andrei.

 

Weekendul creativ in stil japonez, care tocmai s-a incheiat, cel de la “2Brazi” (Moroieni) a avut ca particularitate, pe langa jocurile creative sustinute de Diana Metiu – constanta acestor weekend-uri -, de un invitat mare, dar bland, de un zen ardelenesc impecabil, maestru in aikido si maestru in bucataria japoneza, Florin Trisca. El a condus atat exercitiile de respiratie de dimineata, cat si atelierele de sushi de seara. Toti cei 24 de participanti  s-au delectat cu bucate traditionale japoneze de la micul dejun pana la cina, 3 zile la rand si au invatat din secretele prepararii sushi-ului sub toate formele sale.

 

Sambata seara, dupa un exercitiu de creativitate sensibil si unificator, s-au lansat pe cerul instelat, lampioane colorate, cu flacarile dorintelor celor care au ales sa fie 100% prezenti in declararea intentiei lor in univers si sa  incredinteze vantului, cuvantul lor de taina.

Diminetile scaldate in soare, spre bucuria celor matinali, au adus prin demonstratiile maestrului Florin Trisca, un val de “chi” care a “infruntat puterea celor mai voinici dintre participanti”. Fiind o persoana matinala, cred ca acolo era locul meu. Insa, din pacate, eu nu am ajuns la Moroieni, in weekendul creativ in stil japonez cu Diana Metiu. Insa, am vazut imagini si am citit despre acest weekend. A fost cu adevarat creativ, colorat, interesant, inspirational. S-a desenat, s-a colorat, s-a meditat, s-a interpretat, s-a cantat, s-a mimat, s-a vorbit, s-a miscat in diverse feluri, s-au manifestat personalitati diverse si s-au armonizat unele cu altele si cu ele insele, s-au inteles multe si s-au simtit si mai multe.  Toate sub bagheta magica a Dianei Metiu. Multe din secretele emisferelor cerebrale au fost dezvaluite si descoperite prin jocuri, asa cum se intampla de fiecare data, in cursurile, workshopurile si weekend-urile creative, sutinute de Diana Metiu.

Merita amintita si initiatorea si organiazatoarea acestui eveniment, Mihaela Stan – Bless Events.

Felicitari turturor! Mi-ar fi placut tare sa fiu acolo, poate data viitoare.

Avem nevoie de creativitate, cum avem nevoie de apa si aer. Fara creativitate, nu cred ca am mai vedea coloritul lumii inconjuratoare, nu ne-am mai bucura de lucrurile din jur, nu am mai rade alaturi de oamenii dragi noua, nu am mai avea putere, nu ne-am gasi drumul si nu ne-am relaxa atunci cand simtim nevoia. Creativitate inseamna sanatate mentala, culoare, zambet, sclipire. Ne-am nascut creativi, dar nu putem sa fim creativi pur si simplu. Avem nevoie de cineva care sa ne indrume, sa ne ajute si sa ne sustina. Pentru asta exista weekend-urile creative si acest proiect fain: “Nascuti creativi”.

 

Mai multe despre activitatea Dianei Metiu, cadru universitar, doctor in arte vizuale, expert in comunicare si consultanta de imagine, numerolog, life si business coach, trainer de dezvoltare personala  pe www.linkedin.com/in/dianametiu; www.facebook.com/diana.metiu; www.facebook.com/nascuticreativi; www.dianametiu.com; 0744 552 446; contact@dianametiu.com.

Cursuri organizate si sustinute de Diana Metiu in urmatoarea perioada:

  • 7,8,9,10 noiembrie 2016 – “INSPIRAM AUDIENTA” – Curs de comunicare si discurs public – Bucuresti
  • 11,12,13 noiembrie 2016 – “MIRACOLUL APEI” – week-end creativ – Bali Spa (Cornu) ,
  • 14,15,16,17 noiembrie 2016 – “TRANSCENDENTA – solutie pentru performanta” – Curs de meditatie transcedentala – Bucuresti
  • 24, 25 noiembrie 2016 – “LIDERUL DIGITAL” – Curs de Social Media – Bucuresti, hotel Continental
  • 9, 10, 11 decembrie 2016 -“SFANTUL NICOLAE, PE CAL” – week-end-ul creativ – Potcoava (Runcu)
  • 16,17,18 decembrie 2016 – “AGENDA PERSONALA 2017” – Curs de planificare a anului 2017, in functie de obiectivele, idealul si caracteristicile psiho-energo-informationale din matrita numerologica a fiecaruia – Bucuresti

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *