Mecanicul 2

Multa actiune si aventura aduce de maine pe ecrane Mecanicul Jason Statham.

14022151_1115090261908224_2751592924404468152_n

Mecanicul 2 (Mechanic: Resurrection)

Regia: Dennis Gansel

Distributia: Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh, Sam Hazeldine

Distribuit de Freeman Entertainment.

afis

Arthur Bishop (Jason Statham) are o misiune extrem de dificila in momentul in care este rapita frumoasa lui iubita Gina (Jessica Alba), care nu ii este chiar iubita. Bishop trebuie sa ucida 3 interlopi periculosi, din diferite colturi ale lumii, asa cum stie el sa o faca cel mai bine: sa para un accident.

Jason Statham este dur, puternic, sclipitor si imi place in rolul sau de mecanic.  Dupa cum spune scenaristul Philip Shelby “Bishop este unic din perspectiva faptului ca el are onoare, desi traieste intr-o lume violenta. El are aerul unui cavaler ratacitor, cel care trebuie sa fie cel mai aspru si cel mai dur pentru ca dreptatea sa invinga.” Dar mai mult decat Jason Statham, in Mecanicul 2 mie mi-a placut Tommy Lee Jones. O scurta aparitie, dar atat de reusita incat m-a uns pe suflet, cum se spune. Tommy Lee Jones isi pune amprenta asupra personajului sau si cumva cred ca o sa urmeze sa vedem un “Mecanicul 3”.

collage Mecanicul

Mecanicul 2 este un film captivant si foarte intens. Locatii minunate, multa actiune, creativitate si o frumoasa poveste de dragoste care evidentiaza latura umana a lui Arthur Bishop. Mi-a placut mult Jessica Alba, este femeia puternica care se poate apara singura, dar careia ii sta atat de bine in bratele Bishop incat o vei invidia, cu siguranta. Faptul ca Gina ajunge sa poarte ceasul lui Bishop pe mine m-a rascolit cam tare. Am si eu un ceas asa (o sa intelegeti voi cand o sa vedeti filmul), doar ca eu nu il port si nici nu l-as da altcuiva sa-l poarte.

Sam Hazeldine este perfect in rolul sau negativ, este carismatic, dur si rautacios. Michelle Yeoh (Mei) este o prezenta incantatoare, modesta si finuta, rezervata si misterioasa. Este clar ca si ea are un trecut si tare mi-ar placea sa-l aflu. Poate ma ajuta mecanicul tura urmatoare. Pana atunci, de vazut “Mecanicul 2 (Mechanic: Resurrection)”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *