Te iubesc! Te iubesc?

N-am stiut ca ceea ce nu am iubit la timp, am pierdut.

 

Te iubesc! Te iubesc? Este un frumos si emotionant spectacol de teatru in regia lui Chris Simion, avandu-i in distributie pe Corina Moise, Dan Radulescu si Manuela Harabor. 

Dupa “Zapezile de alta data” de Dumitru Solomon.

Spectacolul “Te iubesc! Te iubesc?” spune povestea unui cuplu surprins in doua ipostaze ale vietii: cand sunt tineri si proaspat indragostiti si dupa ani buni de casnicie, cand timpul pare ca le-a stins iubirea.

Secretul casatoriei fericite: sa nu ai preferinte, ci sa te multumesti cu ceea ce ai. 

 

Ea, Corina Moise, este foarte expresiva, carismatica si induiosatoare. Trece cu usurinta de la o stare la alta, reusind sa transmita publicului multa emotie si candoare. ElDan Radulescu, este as usual: talentat si carismatic. Rolul sau este simplu, iar el joaca atat de lejer si liniar, incat ai senzatia ca povestea care se deruleaza in fata ochilor tai este traita in mod si in timp real de catre cei doi protagonisti. Sunt un cuplu frumos pe scena, comunica bine, se simte chimia dintre ei, iar interventiile mamei ei (Manuela Harabor) sunt geniale si dau o savoare aparte acestei comedii.

Decorul este unul deosebit, ceasca uriasa m-a fascinat de cum am vazut-o pe scena. Regia este jucausa si inovativa,  relevand usor substata psihologica a textului. Te iubesc! Te iubesc? este o comedie cu replici absolut savuroase, un spectacol-reteta despre cum sa fim fericiti in cuplu.
Ea: Imi cenzurezi convorbirile telefonice? 
El: Numai din punct de vedere gramatical. 

Frazele proiectate pe ecran in momentele cheie ale spectacolului dau o putere mai mare acestei povesti de viata si totodata ne provoaca sa ne analizam pe noi si relatia de cuplu pe care o avem sau pe care am pierdut-o (apropo de fraza cu care am deschis articolul).

 

Daca iubirea este raspunsul, puteti sa repetati intrebarea?

Te iubesc!!! Te iubesc??? pe scena Godot Cafe Teatru. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *