#ScapaCineGoogle

Saptamana trecuta am trait una din cele mai faine experiente pe care le poate trai un om intr-o viata. Alaturi de 4 oameni frumosi, oameni pe care i-am vazut pentru prima oara, am intrat in cea mai noua camera a celor de la Room Mania. Ne-am jucat, am rezolvat puzzle-urile si am evadat.

#ScapaCineGoogle 

Noi “am scapat” in 50 minute. Nu am batut recordul, dar important este ca ne-am jucat frumos si am reusit catre final sa evadam.

 

Google Escape Room

Tehnologia este utila in viata noastra de zi cu zi. Nu cred ca exista vreo zi in care sa nu dam un search pe google, nu-i asa? Tehnologia este utila si in aceasta noua camera, pentru ca puzzle-urile se rezolva cu ajutorul serviciilor si functiilor Google: Google translate, Google maps, Google photos, Google Art & Culture. Si cu o masinuta teleghidata.

Cati dintre voi ati folosit pana acum google translate? Stiati ca aceasta aplicatie are o functie de traducere in timp real? Pui camera telefonului pe text si citesti traducerea pe telefon. Foarte tare, sa tot calatoresti in lume cu Google translate.

Dar ati folosit si Google Maps, asa-i? Eu intotdeauna l-am folosit sa caut o locatie dupa adresa (strada, nr….). O singura data, in Praga, am introdus coordonatele GPS pe care le aveam de la hotel si telefonul ne-a dus direct la locul faptei. Asadar, in Google Maps poti sa introduci si coordonate GPS, nu doar adresa sau locatii. Mai mult, poti salva traseul si vizualiza harta offline pe telefon apoi, ori de cate ori ai nevoie.

Toate acestea, dar nu numai, le vei exersa la escape. Google Escape Room. Succes!

 

Scriam la inceput ca este una din cele mai faine experiente traite intr-o viata de om. Sa cunosti oamenii de langa tine chiar in timp ce va jucati, nu inainte… sa rezolvati puzzle-uri impreuna, sa credeti unii in altii fara obiectie, sa invatati sa comunicati pe parcursul jocului pentru a reusi sa evadati din camera… O astfel de experienta te ajuta sa te dezvolti ca persoana. Da un google search, daca nu ma crezi pe cuvant. De fapt, tot cu ajutorul tehnologiei si a google-ului ai ajuns aici, asa-i? Vezi cum le stiu eu pe toate?? Asadar,

#ScapaCineGoogle la RoomMania

 

 

Cred ca tocmai mi-a venit o idee. Oare ar putea RoomMania sa organizeze un fel de blind escape, o camera in care sa mergi singur si sa te joci alaturi de oameni pe care nu ii cunosti? Poate vrea cineva sa incerce sa se cunoasca mai bine in urma unei astfel de experiente, sau sa-si faca noi prieteni, nu doar sa mearga cu gasca la un escape room.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *