Tratament facial personalizat de la Ericson Laboratoire, la Miko Beauty Center

Va povesteam eu zilele trecute de OxyGeneo, o tehnologie moderna care ofera un tratament innovativ de reinnoire a pielii. Pana sa ma rasfat si eu la Miko cu acest tratament, am asistat la tratamentul Hydra Clinic. O domnisoara draguta a stat prea mult la soare in weekend si avea nevoie de hidratare. Cum Ericson Laboratoire ofera rezolvare la orice problema, domnisoara a beneficiat de acest tratament de hidratare in profunzime, fix la momentul potrivit. Iar eu am privit intreg procesul si parca l-as incerca si eu cand ma intorc din concediu, dupa o cura de soare.

13566228_1232204603486986_1886374401_n Ericson Laboratoire

Hydra clinic este tratamentul ideal pentru pielea care are nevoie de apa si lipide. Acesta include 4 tehnologii avansate din lumea cercetarilor farmaceutice si bio-medicale: o noua generatie de fosfolipide inteligente, cai de transfer ale apei, micro-plasturi hidratanti si efect de “piele noua”. Rezultatele: accelerarea fluxului de apa, restabilirea nivelului de umiditate a pielii si senzatia instantanee de confort.

Un tratament care mi s-a parut potrivit tenului meu este Derma-calm. Un tratament anti-stres pentru pielea sensibila. Endorfinele calmeaza pielea si moleculele high-tech dezactiveaza neurotransmitatorii pielii si receptorii pentru a face pielea mai putin sensibila.

Acti-biotic – Dermo-purificare trateaza excesul de sebum echilibrand activitatea hormonala si stimuland sistemul natural anti-biotic al pielii.

Novacid +. Acid peel. Acest tratament combina actiunea a 9 acizi foarte concentrati in agenti micro-dermabrazivi folosind cristale de oxid de aluminiu. Atentie insa, nu este recomandat tenului sensibil, fiind un tratament puternic si cu rezultate imediate.

Fresh-caviar este un tratament de bio-regenerare a pielii. Caviarul este o substanta rara si valoroasa, bogata in nutrienti esentiali pentru dezvoltarea si construirea tesuturilor vitale.

Energy lift este un tratament de morpho lifting tot pe baza de caviar. Caviarul contine toate resursele esentiale pentru o piele tanara. Este alcatuit in cea mai mare parte de phospholipide si ofera un mix de aminoacizi nutritivi si regeneranti.

Biopure este terapia prin oxigen. Acest tratament este caracterizat de trei actiuni puternice: respiratia sporita a pielii, scut anti-poluare si putere energizanta.

Meso Vit – Vitamin Booster este un tratament de tonifiere si revitalizare recomandat ori de cate ori pielea este obosita si terna. Este un tratament modern care imita tehnicile efectuate in Mezoterapie. Folosind acele de la Micro-Pick se creeaza canale care accelereaza absortia moleculelor active. Nano-moleculele de acid manuronic servesc drept mijloc de transfer pentru vitaminele care stimuleaza metabolismul pielii la diferite niveluri.

DNA Vital revitalizeaza in profunzime pielea.

BOTU “Vip” este un tratament impotriva ridurilor adanci (frunte, conturul ochilor, zambet, liniile gatului). Este un tratament care imita toxina botulinica si actioneaza precum veninul de sarpe.

Supreme DHE.Age este un tratament anti-imbatranire, ideal pentru femeile cu varsta intre 45 si 65 de ani. Reface fito-hormonii si regenereaza in profunzime.

Perfection – Depingmentare profunda este un tratament care poate trata toate tipurile de pigmentare excesiva: zone inchise, probleme de pigmentare datorate dezechilibrului hormonal si pigmentarea genetica.

Feminity este un tratament care echilibreaza ciclul pielii. Ciclul menstrual supune pielea fiecarei femei unor schimbari constante ale nivelului de hidratare a pielii. Astfel ca este important sa compensam aceasta variatie si sa stabilim echilibrul metabolismului pielii pentru a evita disconfortul acesteia.

Viva Milk – Lacto nutritie. Produsele lactate contin toti nutrientii pentru dezvoltarea organismului si a pielii noastre (oligoelemente, vitamine, aminoacizi). Este tratamentul ideal pentru pielea tanara care este putin uscata sau lipsita de culoare.

 

Asadar, vedeti ca Ericson Laboratoire gaseste solutie la orice problema? Ten sensibil, lipsit de apa, de vitamine, de vitalitate, de lumina… totul se rezolva in laboratorul Miko, impreuna cu Ericson. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *