Fa tu primul pas!

Eu am facut primul pas si am mers la Teatrul de Arta Bucuresti la o comedie extraordinara, jucausa si imprevizibila, romantica si extrem de vie. O comedie captivanta pe care, va spun din start, imi doresc mult sa o revad intr-o zi.

Fa tu primul pas!

dupa un text de de Jean-Claude Carrière

traducere Edith Negulici

Distributia: Raluca Aprodu, Marius Calugarita

Regia: Andrei Munteanu

Coregrafia: Galea Bobeicu

Spectacolul Fa tu primul pas! ne incanta sufletul si mintea cu o frumoasa poveste de dragoste ce se petrece in Paris, orasul iubirii, orasul luminilor.

Intr-o dimineata, pe cand el se agita sa plece cat mai repede la serviciu, ea intra la el in apartament si pare sa inspecteze lucrurile din casa. Foarte surprins cand o vede, barbatul nu intelege cine este tanara si ce cauta la el in apartament, dar cum se grabeste sa plece la serviciu nu are timp de povesti. Doar ca… tanara nu vrea sa plece. Este obosita dupa drum si nu are unde sa stea in Paris. Cel putin momentan.

Il sperie, il enerveaza, il induioseaza si pana la urma barbatul o lasa sa ramana sa se odihneasca, cu conditia sa nu o mai gaseasca in apartament cand se intoarce in seara respectiva. Dar vezi sa nu se intample asta.

Usor-usor, cei doi tineri sunt prinsi intr-un joc al seductiei ce duce la o iubire puternica, un joc cu numeroase rasturnari nebune de situatie care starnesc hohote de ras. Mi-au placut mult actorii, Raluca Aprodu si Marius Calugarita. Talentati si expresivi, naturali, amuzanti si jucausi, cei doi se completeaza pe scena si reusesc sa transmita emotie pura. Decorul este minimalist, iar povestea este de-a dreptul fabuloasa, dupa parerea mea. Este o poveste realista, vesela si colorata, calda, sincera, in care ne putem regasi fiecare dintre noi. Iubirea apare atunci cand te astepti mai putin. Povestea lor de dragoste poate sa fie chiar povestea ta de dragoste: inedita, furtunoasa, tonica, puternica. Si cine nu-si doreste o iubire ca-n povesti, pardon… teatru!?

Comments

  1. Pingback: Teatru si incantari de aprilie, la Teatrul de Arta Bucuresti - Fa-te auzit!

  2. Pingback: Programul lunii noiembrie la Teatrul de Arta Bucuresti - Fa-te auzit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *