Am fost in mina UEscape

Am fost in mina UEscape si tare faina a fost experienta! Este printre cele mai faine experiente de joc de escape room pe care le-am trait pana acum.

Decorul este magic, fabulos, extraordinar de bine realizat. Atmosfera misterioasa si puzzleurile diversificate m-au incantat tare mult si recomand din tot sufletul sa jucati aceasta camera. Eu as mai juca-o o data, si inca o data, si inca o data, daca s-ar putea. In aceeasi formula.

 

Andreea, Andrei, Emil si eu ne-am transformat in Minerii Internetului si am intrat intr-o mina veche de peste 600 de ani, din care nimeni nu a iesit in viata. Pana acum, caci noi am evadat! In 61 de minute, ce-i drept, dar tot evadat se pune.

Este nevoie de multa comunicare si munca in echipa, de creativitate si atentie la detalii, de entuziasm, voie buna si energie. Puzzleurile sunt creative si originale, logice si destul de complexe. Nu te lovesti de lacate sau de prea multe detalii aglomerate intr-un colt cu care nu stii ce sa faci. Din contra, totul este foarte bine gandit si asezat in asa fel incat sa poti rezolva liniar puzzleurile.

Mi-a placut foarte mult “intrarea” in camera, este interesanta si autentica, mi-a placut muzica de pe fundal si mi-a placut faptul ca am purtat echipamentul corespunzator pe toata durata jocului.  Aici ma refer la castile de protectie purtate si care aduc un plus de autenticitate jocului.

 

UEscape se afla pe Str. Sperantei nr. 31, iar pentru mai multe detalii poti sa le faci mai intai o vizita pe pagina de facebook UEscape. Era o melodie cu fericirea si Str. Sperantei… iata ca noi, Minerii Internetului, ne-am gasit fericirea pe Str. Sperantei. Ne-am desfatat cu fericirea pentru mai bine de o ora, dar nu am luat-o toata, sa stiti, v-am mai lasat si voua. O descoperiti voi in mina. Garantat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *