Koln

Koln este un spectacol coplesitor despre visuri si alegeri, despre ambitie si curaj, despre devotament si prietenie, despre familie si mai ales despre viata.

Am invatat ca uneori este bine sa visezi. Poate ca visul o sa devina realitate intr-o buna zi. Cat despre alegeri… trebuie sa ai curaj sa le faci si sa ti le asumi.

Sunt femei care sunt fortate, sunt femei care se forteaza si sunt femei care aleg. 

Doua romance se cunosc in gara din Koln. Ale a venit aici pentru familia ei, Vivi a venit pentru ea insasi. Aparent, cel putin. Insa noaptea de Revelion este lunga si cele doua prietene isi deschid treptat sufletele. Trecutul este acolo in sufletele lor si orice ar face nu se pot ascunde sau rupe de el. Dar merita sa lupte si sa creada in mai bine. Koln este refugiul lor, este locul in care sunt libere sa inceapa o viata noua. Si frumoasa.

 

Marturisirile celor doua romance sunt pline de emotie. Simti cum durerea lor te copleseste si ai vrea sa faci ceva sa le alini sufletul. Mi-au placut mult Iulia Verdes (Vivi) si Alexandra Laura Badea (Ale). Expresive si atente la detalii, cele doua prietene m-au vrajit cu povestile lor de viata. Intr-o oarecare masura, m-am regasit in dorinta lor de a-si schimba viata in bine si de a emigra.

Decorul este… fabulos. Koln este acum acasa pentru ele, iar motivele traditionale romanesti nu lipsesc de sub acoperisul lor. Ideea de proiectie este deosebita, mi-a placut mult. Este mare lucru sa stim ca acolo sus este mereu cineva care ne priveste, ne protejeaza si atunci cand meritam ne rasplateste. Lucrul acesta ne da putere si incredere in noi, in visurile noastresi intr-o lume mai buna.

Koln m-a coplesit. Este un spectacol emotionant si puternic, pe care imi doresc sa-l revad intr-o zi.

 

Koln

Distributia: Alexandra Laura Badea, Iulia Verdes

Regia: Alexandru Unguru

Comments

  1. Pingback: Koln la Godot |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *