Knocking on Heaven’s door at Escape Room ROCKS

Knocking on Heaven’s door

Escape Room ROCKS

Era intuneric si ne aflam intr-un spatiu foarte mic. Am fost rapiti de un psihopat si ingropati de vii. Ba mai mult de atat, am fost separati in 2 grupuri. Ne auzeam, dar nu aveam si contact vizual. Pentru ca am fost uniti si ne-am ajutat intre noi, pentru ca am fost o echipa si munca in echipa a fost pe primul loc in acele momente, am reusit sa evadam la timp. In doar 41 de minute am realizat ce este cu noi acolo, am facut sapaturi, am pus cap la cap indiciile gasite si am evadat!!

Andreea, Emil, Iulia, Andreea, Teodor….si evident .eu.

Toata aventura noastra s-a intamplat pe Blvd. Dacia nr 51, la Escape Room ROCKS. Tot acolo unde l-am intalnit pe Chucky in urma cu cateva luni de zile.

Knocking on Heaven’s door este noua camera “Escape Room ROCKS”. Nu ca am mai avut vreodata sansa sa fiu prizoniera sub pamant, insa decorul este destul de realist incat sa-ti inghete sangele in vene. Dar nu iti va sta inima in loc daca intri in camera, asadar poti merge cu incredere sa te joci si sa te distrezi la Escape Room ROCKS. Totul este sa ai o echipa cu care sa poti sa comunici, lucru esential intr-un joc de evadare reala. Sa fii relaxat si deschis, sa fii atent la detalii oricat de minore ar parea, sa te lasi captiv, sa gusti povestea si sa te bucuri de o evadare ingenioasa.

Fie ca esti un veteran in jocurile escape room, fie ca esti la inceput, “Knocking on Heaven’s door” este o camera creata cu mult spirit inventiv, care te va surprinde placut, zic eu. Pe mine m-a surprins placut, ma bucur ca am fost sa ma joc acolo, trebuia sa fiu putin mai atenta la niste detalii, dar la final a fost bine. Am evadat! Si ce frumoasa este viata cand evadezi si te bucuri ca un copil de reusita echipei din care ai facut parte.

Escape Room ROCKS.

Comments

  1. Pingback: Knocking on Heaven’s door |

  2. Pingback: Escape Room 15 - Morosanu Teodor Marian

  3. Pingback: O noua super camera la Escape room rocks ⋆ Sandy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *