Sa nu ma uiti

Sa nu ma uiti este un spectacol de teatru marca “In Culise”, un spectacol asemeni unui cantec misterios, al carui refren ne poarta in timp in acel moment t-1 in care cei doi s-au cunoscut. Erau tineri si frumosi, naivi si totodata increzatori, si-au zambit, au dansat si s-au indragostit nebuneste. Dar pasiunea primilor ani de relatie se pierde tot mai mult in negura timpului si observam cu tristete cum distanta dintre cei doi devine tot mai mare.

Momentul t-1 este puternic, emotionant si te copleseste ori de cate ori cei doi il evoca. Ea este cea care tot aminteste, in clipele grele din viata lor de cuplu, de momentul t-1. Incearca astfel sa domoleasca discutiile in contradictoriu care se aprind intre ei, crezand ca acel moment ii poate ajuta sa se regaseasca si sa-si gaseasca linistea si fericirea impreuna.

Ti-aduci aminte seara cand ne-am cunoscut? 

Desigur. Te-am intrebat “Dansezi?”

Si eu am raspuns “Da, dansez.” 

……..

La inceput, nostalgia momentului t-1 ii ajuta sa depaseasca clipe grele. Insa timpul este cel mai mare dusman al unui cuplu. Odata cu trecerea timpului, dragostea si pasiunea dispar. Comunicarea se pierde si intervine obisnuinta. Amanam, uitam sau dam vina pe cel de langa noi pentru toate nemultumirile si esecurile din viata noastra. Asa suntem noi oamenii construiti. Si atunci cand aruncam vina pe celalalt, apar marile neintelegeri.

Toate discutiile au loc in bucatarie. Bucataria este locul in care cei doi soti se intalnesc si “se inteapa” reciproc. Oricat de mare este distanta dintre doi soti, oricat de separate ar fi acum vietile celor doi, bucataria este spatiul comun in care ei se intalnesc si, inevitabil, ajung sa se harjoneasca. Abia acum inteleg de ce au inceput sa se caute bucatariile de tip open-space. Oare? 🙂

 

Spectacolul Sa nu ma uiti este o fina observare a vietii de cuplu, care ne conduce incet, dar sigur, la concluzia ca dragostea este puternica si distrugatoare. 

Sa nu ma uiti

dupa Talk Show de Stefan Caraman
Distributie: Cosmina Soare, Florin Fratila (Cum se duce totul dracu’)
Regia: Alex Vlad

Teatrul In Culise – Club La Scena

 

Sotia: Si totusi, de ce nu-mi mai spui ca ma iubesti? Daca ai stii cat de mult inseamna pentru mine….

Sotul: Faptul ca nu ti-am mai spus-o nu inseamna ca nu te mai iubesc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *