Cum se duce totul dracu’

Intr-o relatie, la inceput totul este minunat. Ea este superba, desteapta, fasneata, frumoasa, zambitoare. El este perfect, inteligent, intelegator, atent, misterios. Se inteleg din priviri si se iubesc enorm.

Dar timpul trece si cei doi uita ce i-a unit. Uita sa-si mai acorde atentie unul altuia pentru fiecare nimic, sunt mult prea obositi ca sa mai adoarma stransi in brate sub aceeasi patura micuta si mai mult de atat se ataca la tot pasul. Lucrurile care candva le indrageau la celalalt, sunt exact lucrurile care acum ii scot din minti. Si fix asa se duce totul dracu’.

Iubirea e un razboi pierdut de ambele tabere. Si toti suntem recruti!

 

Cum se duce totul dracu’

Bazat pe “Crize” de Mihai Ignat.

Distributia: Ioana Chelmus si Florin Fratila

Teatrul In Culise – La Scena.

 

Cum se duce totul dracu’ este un spectacol amuzant, direct, emotionant, coplesitor. Un spectacol care binedispune si care totodata confrunta. Te pune pe ganduri, te provoaca sa reflectezi asupra relatiei tale prezente sau trecute si sa-ti doresti o dragoste eterna, fara defecte, fara lupte.

In fond, spectacolul Cum se duce totul dracu’  ne arata cum si unde se desfasoara adevaratul razboi de gherila, si anume: intre el si ea, in propriul camin construit impreuna.

Traieste clipa! Invata sa te bucuri de acum alaturi de cel de langa tine. Pentru ca nu vom afla niciodata cine va castiga aceasta batalie a sexelor. Nimeni nu poate spune pentru ce se da toata aceasta lupta si nici nu vom afla vreodata cum se va incheia. Si aici gresim, vrem mereu mai mult si uitam sa ne bucuram de prezent. Luptam pentru… nici noi nu stim exact ce, si uitam sa mai fim atenti cu cel de langa noi, sa-i aratam ca este important, sa ne jucam impreuna, sa comunicam.

 

Ioana Chelmus si Florin Fratila sunt magistrali. Expresivi, talentati, frumosi. Se simte chimia dintre ei, se vede cum cei doi comunica din priviri. Un spectacol extraordinar – Cum se duce totul dracu’. 

 

Love is like war, easy to begin, but very hard to stop.

Comments

  1. Pingback: Sa nu ma uiti - Fa-te auzit!

  2. Pingback: Vreisamoricumine.ro - Fa-te auzit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *