Escape Room: Entrapment – The Poirot Investigation

Escape Room: Entrapment – The Poirot Investigation

 

Daa, ador sa calatoresc. Sa descopar, sa cercetez, sa ma joc, sa vad locuri faine, sa intalnesc oameni frumosi, sa fac zeci, poate sute de fotografii si sa scriu pe blog despre toate experientele frumoase pe care le traiesc. Vreau sa va povestesc acum despre ultima mea experienta la un nou escape room: Entrapment.

Celebrul detectiv Poirot (da, da, ati citit despre el in romanele Aghatei Christie) se afla in Bucuresti. Sau cel putin aici ar fi trebuit sa fie, doar ca… este dat disparut. Hercule Poirot circula cu Orient Express de la Istanbul la Calais, unde avea de rezolvat un caz urgent. In Bucuresti, trenul a stationat pentru cateva ore, iar atunci cand conductorul a verificat compartimentele trenului si calatorii a realizat ca H. Poirot lipseste.

Impreuna cu Emil, Eugen, Andreea, Ramona si Teodor am mers pe Str. Sevastopol nr. 6 (locatia Entrapment) sa investigam disparitia sa. Am avut la dispozitie 60 de minute si cateva indicii pentru a afla ce s-a intamplat cu Hercule Poirot. Si am aflat ce s-a intamplat cu celebrul detectiv, insa abia dupa ce s-au scurs cele 60 de minute. Evident ca ne-au aratat si explicat cei de la Entrapment. Investigatia noastra a decurs destul de greu, au fost multe lucruri de cercetat si multe puzzle-uri de rezolvat. Ne-am blocat la lucrurile cele mai simple, dar la final a fost o experienta interesanta.

The Poirot Investigation Escape Room este o camera inteligenta, creativa si originala. Un decor deosebit si foarte apropiat de realitate, o atmosfera incantatoare si multe puzzle-uri atat de grele la prima vedere, dar atat de logice dupa ce afli rezolvarea lor.

Cred ca este tare faina munca de detectiv. Sa descoperi lucruri, sa rezolvi puzzle-uri si ecuatii, sa gasesti raspunsuri la intrebari. Si cam asta faci la un escape room: cercetezi, cauti, descoperi, gasesti. Esti detectiv. Iar Entrapment – The Poirot Investigation dubleaza acest sentiment energizant si palpitant. Pentru ca te face de doua ori detectiv: esti intr-un escape room de unde trebuie sa evadezi si totodata trebuie sa investighezi disparitia celebrului Poirot.

Wits and Time are of the Essence!

Comments

  1. Pingback: Crima in Orient Expres ⋆ Sandy | Sandy

  2. Pingback: Escape Room 11 ENTRAPMENT - Morosanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *