Ne-am distrat la Stalingrad Arena

Saptamana trecuta am mers pentru prima oara la Stalingrad Arena. Primul sentiment a fost ca am intrat intr-o baza militara si ma simteam tare bine, de parca acolo imi era locul. Of mama, de ce nu m-ai lasat sa ma fac militar?

 

Am mers la Stalingrad Arena pentru a ne juca si pentru a evada dintr-o camera super grea. Eram foarte siguri pe noi, avand experienta in Escape Room nici nu ne puneam problema ca nu vom reusi sa evadam. Spre rusinea noastra, nu ne-am descurcat atat de bine pe cat ne-am fi dorit si nu am reusit sa evadam.

As merge din nou la Escape Room Stalingrad Arena, dar cu un grup de militari de aceasta data. Altfel, stiu ca nu am nicio sansa sa evadez. Nu am fost cercetas si nici nu stiu sa folosesc o busola cu rigla, dar am sa invat. Promit! Si am sa studiez si criptologia.

Camera Stalingrad Arena este faina, desi destul de dificila. Daca iti place istoria si esti pasionat de tot ceea ce tine de partea militara, cred ca te vei descurca si te vei distra de minune. Prin decorul ei, camera te introduce in atmosfera celui de-al Doilea Razboi Mondial, mai exact in 1942-1943 cand a avut loc cea mai sangeroasa batalie din istoria omenirii: Batalia de la Stalingrad. Este o camera in care ai nevoie de ceva cunostinte de cercetas, de foarte multa atentie si concentrare, de logica si de comunicare in echipa. Doar si pe front este nevoie de comunicare intre camarazi, de atentie, de logica si de inteligenta, nu?

Echipa: Ioana, Angela, Emil, Andrei, Alexandru, eu.

 

Programul a fost decalat putin si am avut ceva de asteptat pentru jocul de escape, dar noi am gasit imediat ceva de facut: ne-am jucat tenis pe consola wii si LaserTag. Pentru ca Stalingrad Arena inseamna in primul rand LaserTag, inseamna distractie si adrenalina, inseamna camaraderie si joaca de-a razboiul.

Jocul de tenis pe consola wii mi-a trezit amintiri frumoase legate de concursul SuperBlog 2009, cand a fost organizata si o competitie de LaserTag si de jocuri pe consola wii, pentru ca noi, bloggerii participanti in SuperBlog 2009, sa ne cunoastem si sa ne imprietenim. Si asa am prins eu gustul competitiilor si in 2011 m-am inscris la serviciu intr-un concurs de tenis de camp. Si ce experiente frumoase au fost…mai vreau tenis!! Si de camp si pe consola wii. Cine vrea sa se joace cu mine??

 

Multumesc Odeon Film pentru invitatia la Stalingrad Arena. Pentru ca filmul Paper Towns – distribuit de Odeon Film in cinematografe – este despre o enigma, despre cautare si descoperire, distribuitorul s-a gandit sa organizeze un eveniment inedit si sa ne antreneze la un escape room.

Comments

  1. Pingback: Room Escape - Stalingrad - Andrei Ciobanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *