Escape Room Rocks

Escape Room Rocks

Indeed. Fenomenul Escape Room este cel mai tare. Imi place sa caut, sa descopar, sa-mi pun mintea la incercare, sa gandesc, sa fiu creativa, sa ma joc. Jocurile de evadare reala te confrunta, te provoaca sa fii mai bun, sa rezolvi toate puzzleurile si ecuatiile care ti-au fost pregatite, sa gasesti cheia si sa evadazi. Evident, trebuie sa faci parte dintr-o echipa frumoasa, cu care sa comunici, sa fii echilibrat si logic, sa fii atent la orice detaliu posibil si sa ai putin umor si spirit de aventura.

Si iata ca dupa o scurta pauza din lumea escape room, m-am reintors la aceste frumoase experiente alaturi de Emil, Iulia, Andreea si Teodor.

Escape Room Rocks

Master of Puppets

Trebuie sa recunosc ca nu am vazut niciun film cu papusa Chucky. Nu pentru ca as fi o fricoasa, doar ca nu m-au atras. Insa, indiferent ca escape room-ul este inspirat dintr-o poveste pe care o cunosc sau nu, este un escape room si mie imi place sa ma joc. Asadar, am indraznit sa ma joc cu Chucky.

In urma cu putin timp, un baietel a primit cadou papusa mult dorita: Chucky. Din acel moment, nicio persoana din jurul baietelului nu a mai fost in siguranta. Si nici baietelul, de altfel. Asadar, noi am intrat in camera acestuia si am incercat sa aflam ce s-a intamplat cu el. Nu am reusit insa. Puzzle-urile sunt logice si deloc grele. Sunt originale si creative, noi insa ne-am pierdut in detalii si nu am reusit sa evadam.

In schimb, am evadat din cea de-a doua camera, care se spune ca este putin mai grea decat aceasta.

Escape Room Rocks

Shook me all night

Cica am fost la o super petrecere, insa eu nu-mi aminteam prea multe. Intelegeti acum de ce am inceput fraza cu “cica”, da? Ei bine, m-am trezit mahmura si incuiata intr-una din camere alaturi de prietenii mei (vezi imaginea de mai sus). Ma simteam oarecum vinovata pentru ca nu stiam ce s-a intamplat, iar eu sunt o persoana destul de echilibrata si responsabila. Cum si de ce mi s-a intamplat tocmai mie??

Mai mult de atat, trebuia sa ajung la un super concert al trupei lui favorite. Inainte de super petrecere, biletele erau la mine, dar acum nu mai sunt. Trebuia sa gasesc biletele si totodata sa evadez din camera pentru a ajunge la concert impreuna cu prietenul meu.

Si da, am reusit. Am gasit biletele si am ajuns la concert. A fost un super concert. Si a fost si o super experienta after party Rocks.

 

Mi-a placut putin mai mult Shook me all night decat Mater of Puppets. Oare pentru ca m-am regasit in poveste? Hi, hi. Oricum, ambele camere Escape Room Rocks sunt faine si merita jucate. Sunt originale, creative, au o poveste, au puzzleuri logice care iti pun mintea la incercare si te poti distra de minune impreuna cu gasca ta.

Abia astept urmatoarea camera Escape Room RocksKnocking on Heaven’s Door. In curand se va deschide, dar pana atunci te invit si pe tine sa faci cunostinta cu Chucky si sa incerci si petrecerea Rocks.

 

Comments

  1. Pingback: Cum m-a prins Chucky, dar am ajuns totusi la concert ⋆ Sandy | Sandy

  2. Pingback: Escape Room 9 ESCAPE ROOM ROCKS - Morosanu

  3. Pingback: Knocking on Heaven's door at Escape Room ROCKS - Fa-te auzit!

  4. Pingback: Knocking on Heaven's door at Escape Room ROCKS - Fa-te auzit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *