Tricky Doors

Acum ceva vreme am fost la Tricky Doors. Nu am reusit sa scriu pana astazi despre acest Escape Room, dar se spune ca niciodata nu este prea tarziu, nu-i asa?

Tricky Doors

Iubesc cartile, dar stiati asta deja. Si ador sa calatoresc, sa vad cat mai multe locuri frumoase si sa traiesc la maxim aceste experiente minunate. Ma aflam in Sunderland, intr-o mica expeditie, impreuna cu prietenii mei: Iulia, Emil, Andrei, Malaezu si Eugen. Sunderland este un orasel micut, linistit si cochet.

Ne aflam intr-un anticariat cand a fost declansata alarma politiei deorece s-a produs o crima misterioasa in acel orasel linistit. Lumea era extrem de tulburata, nu s-a mai intamplat asa ceva la ei oras pana acum si nici nu stiau cum sa reactioneze. Suntem sfatuiti sa parasim orasul, dar mai intai de toate trebuie sa gasim iesirea din Anticariatul Mysterious Books.

Avem la dispozitie doar 60 minute pentru a gasi iesirea. Ca la orice Escape Room explorat pana acum, ca doar despre un joc de evadare reala vorbim aici. Sper ca v-ati prins deja.

Tricky Doors

Mysterious Books a fost o adevarat provocare. Este o camera deosebita, bine gandita, amenajata creativ cu multe carti, puzzleuri si lacatele de tot felul, o camera care provoaca la distractie si descoperire. Nu ai cum sa nu te distrezi, fie ca gasesti toate indiciile si evadezi, fie ca nu. Este nevoie de atentie, de comunicare in echipa si de multa energie.

Noi am fost Internet Explorers si am evadat in 65 de minute. Sigur ca da, gazdele Tricky Doors au fost atat de dragute incat in momentul in care cele 60 de minute s-au scurs si au vazut ca suntem atat de aproape, ne-au mai lasat sa ne jucam putin.

Tricky Doors se afla pe Str. Stockholm nr. 5, iar pentru mai multe detalii pot fi gasiti si pe pagina de facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *