TruEscape

Se facea ca eram un savant recunoscut in lumea intreaga. Intr-o zi, Yuri Malefikov (il stiti.. miliardarul care detine regiunea Trusia) m-a convocat in laboratorul sau. A mai convocat alti 3 savanti recunoscuti in lume: Adriana, Alin si Malaezu si ne-a poruncit pe un ton amenintator sa lucram la o formula care sa distruga intreaga omenire, mai putin Trusia lui iubita. Nu am avut de ales si ne-am apucat de lucru, dar intr-un final nu am vrut sa-i dam formula. Cum sa fim noi responsabili pentru distrugerea omenirii?

Manios nevoie mare, maleficul miliardar Yuri Malefikov ne-a inchis in laborator. Dupa 48 de minute am reusit sa gasim cheia si sa evadam. Emotia a fost maxima, distractia pe masura, iar puzzle-urile foarte inteligent gandite si realizate.

TruEscape ne-a oferit o experienta unica. Serban este cel care ne-a condus in locatie, iar apoi ne-a urmarit atent pasii si ne-a oferit indicii ori de cate ori aveam nevoie.

The Office este un joc de evadare reala care uimeste prin decorul deosebit, dar atat de simplu aparent. O camera diferita care provoaca creierul si imaginatia, logica si rabdarea si testeaza comunicarea in echipa. Este o camera foarte bine tehnologizata, lucru care surprinde si impresioneaza fiecare jucator.

Mi-a placut mult sa fiu savant si m-am simtit bine in The Office. Este o camera ce ofera jucatorilor o experienta unica, deosebita, o experienta pe care nu o pot uita prea curand. Este o camera care iti intra in suflet, de care te atasezi si aproape ca ti-ai fi dorit sa ramai acolo. Este ciudat sa simti asta, pentru ca jocul inseamna evadare si esti provocat sa rezolvi toate ecuatiile, sa dezlegi misterul, sa gasesti cheia si sa evadezi. Si cand colo tu iti doresti sa mai ramai in camera….

TruEscape se afla pe Bd. Pache Protopopescu nr. 31 si va asteapta sa va jucati. Rezervare puteti face direct pe site. Enjoy.

Comments

  1. Pingback: Am fost la Truescape și am evadat de două ori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *