Real Escape Room

Real Escape Room – mai real de atat nici ca se poate. Autentic, provocator si distractiv, “Real Escape Room” te confrunta cu tine insuti si cu temerile tale. In timpul jocului, logica si intuitia nu trebuie sa-ti lipseasca, curajul de asemenea, si ai nevoie ca mintea sa fie deschisa si activa in permanenta. Prietenii sunt acolo si aventura misterioasa poate incepe.

 

Nu sunt o fana a serialului “Prison Break” sau a mintii sclipitoare a lui Michael Scofield (update august 2017: intre timp am devenit, am urmarit de 2 ori serialul) , insa nici nu este nevoie sa fii fan al serialului la Real Escape Room. Camera Prison Break nu are legatura directa cu serialul. Pe mine m-a cucerit definitiv si irevocabil. Complexa, ingenioasa si interactiva, “Prison Break” se joaca cu mintea ta si te intriga. Esti intr-o inchisoare de maxima siguranta si ai nevoie de un plan grandios de evadare, daca nu vrei sa ajungi pe scaunul electric. Este singura ta sansa pentru a supravietui. In final doar asta conteaza.

Inchisoarea de maxima siguranta cred ca este cea mai faina poveste care poate exista pentru un joc de evadare reala. De unde ai cea mai reala si interesanta senzatie de evadare, daca nu dintr-o inchisoare?

Room 13 este camera care baga in sperieti orice jucator. Se spune ca spiritele din camera 13 te inspaimanta, oricat de puternic arati ca esti atunci cand le infrunti. Este o camera bantuita destul de infricosatoare, insa pe mine nu m-a speriat. Poate pentru ca nu am vazut pana acum filmul The Shining (1980) si nici nu am citit cartea lui Stephen King care a stat la baza acestui film. Sau poate unde sunt o micuta divergenta si constientizam faptul ca este doar un joc, ca nu ni se poate intampla ceva si ca tot ceea ce avem de facut este sa gasim cheia si sa evadam.

Le-am dovedit spiritelor ca suntem niste bloggeri curajosi si nu ne lasam speriati cu una cu doua, dar tot nu am reusit sa evadam. Nici din Room 13 si nici din Prison Break. In schimb, ne-am simtit foarte bine, ne-am confruntat cu noi insine si ne-am intarit increderea in propria persoana.

Am aproape evadat! Alina (Hotnews.ro), Emil, Andreea, Teodor si subsemnata = HotBloggers

Jocurile de evadare reala sunt un mod placut de petrecere a timpului liber alaturi de prieteni. Dezvolta creativitatea, personalitatea, construieste echipe frumoase si prietenii adevarate, antreneaza mintea si deschide noi orizonturi.

Real Escape Room s-au gandit la ceva diferit si au implementat un concept asiatic. Camerele au un grad de dificultate destul de ridicat, dar acest lucru face jocul mai interesant si mai provocator pentru mintea umana. Real Escape Room este o experienta frumoasa si deosebita, inteligenta si provocatoare. Merita sa jucati cel putin o camera acolo, pe Str. Ionel Perlea nr. 19 – zona Parc Cismigiu. Apoi, cu siguranta veti dori sa le jucati si pe celelalte. Puteti face o rezervare aici.

Si ii puteti gasi si pe Twitter, Google Plus si Facebook.

Comments

  1. Adi

    Trebuie sa iti marturisesc ca, in poza, esti eclipsata de stralucitorul ghiul al posesorului mainii de pe tine 🙂

  2. Pingback: Evadare cu parfum asiatic |

  3. Pingback: Nu mi-e frica de Bau-Bau | Sandy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *