Escape Room: The bureau

Ne aflam in 1989 in Sediul Securitatii. Aici este ascunsa o discheta cu dovezi si informatii care ne incrimineaza familiile. Trebuie sa gasim discheta si sa iesim din sediu in doar 60 de minute.

 

Creativi si pusi pe distractie, noi am fost securistii virtuali: Sofia, Ileana, Paul B., Paul D., Emil si eu. Chiar daca am depasit cu cateva secunde timpul limita (60 min.), ne-am indeplinit misiunea si nu ne-am lasat ‘prinsi’.

 

Sediul Securitatii este o camera foarte faina pe care recomand sa o jucati. Trebuie sa fiti optimisti, atenti si creativi, sa aveti rabdare, sa existe comunicare in echipa si cu siguranta veti reusi sa evadati la timp.

Smart Escape mi-a cucerit sufletul cu aceasta camera inteligenta. The bureau (Sediul Securitatii) recreeaza atmosfera perioadei comuniste si foarte multe detalii ale comunismului romanesc iti atrag atentia si te captiveaza. Este o lectie de istorie pentru cei care nu au avut legatura cu acea perioada si un moment de aducere aminte si nostalgie pentru cei care au prins, mai mult sau mai putin, acea perioada. O camera care iti rascoleste sufletul si mintea, te confrunta cu tine, iti testeaza rabdarea, imaginatia si limitele.

Cu Smart Escape au inceput evadarile mele. The Cell (Inchisoarea de maxima siguranta) a fost primul meu escape room. Pentru mine, este una din cele mai dragi camere de evadare reala in care am fost pana acum. Antrenanta, provocatoare, tensionanta, inteligenta. Nu stiu care sa spun ca mi-a placut mai mult, pentru ca ambele mi-au stranit interesul si m-au confruntat. Doua camere interesante, provocatoare, creative si smart, dupa cum spune chiar numele locatiei. Urmeaza o noua camera: The Lab (Laboratorul misterios), camera din care abia astept sa evadez. In curand.

Pana atunci, astept sa evadati si voi si sa-mi povestiti in comentarii cum a fost experienta traita. Pe str. Vasile Lascar la nr. 62 veti gasi Smart Escape, o locatie tocmai potrivita acestor jocuri de evadare reala.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *