Spy (Spioana)

Din 5 iunie radeti cu Spioana. Si radeti. Si nu va mai opriti. Va garantez.

#SpyMovie (Spioana)

Regia: Paul Feig

Distributia: Melissa McCarthy, Jason Statham, Rose Byrne, Jude Law

Spioana/Spy este cea mai buna si mai traznita comedie vazuta de mine in ultimul timp. Are umor de calitate, are o poveste interesanta, are intriga, are actiune. Melissa McCarthy este simpatica, este carismatica si pur si simplu da culoare filmului. In regia aceluiasi Paul Feig, pe Melissa McCarthy am mai remarcat-o in filmele “The Heat” (2013) si “Bridesmaids” (2011).

Pe Jason Statham nu il vedeam intr-o comedie, insa a reusit sa ma surprinda intr-un mod placut. Statham este, pentru mine, tipul dur, care joaca intotdeauna periculos. Agentul Rick Ford este sarea spioanei, Statham parca isi ridiculizeaza personajul, cu un umor inteligent si bine dozat. Jude Law este agentul cuceritor, acel barbat misterios, frumos, inteligent si puternic pe care si-l doreste orice femeie. Rose Byrne este frumoasa, senzuala, puternica si extrem de dura si ii sta bine in rolul Rainei Boyanov. Totusi, au fost cateva momente in care nu m-a convins.

Mi-a mai placut mult Peter Serafinowicz, un agent sub acoperire foarte simpatic, care de cum o intalneste pe spioana Susan Cooper face o pasiune nebuna pentru ea.

Susan Cooper (Melissa McCarthy) este un altfel de agent CIA. Inteligenta, perspicace, curajoasa, dar care nu iese in evidenta. Lucreaza la birou, ghidandu-l pe agentul Bradley Fine (Jude Law) in misiunile sale. Este cea fara de care aceste misiuni nu ar avea succes.

Totul este bine si linistit, pana intr-o zi cand Susan se ofera voluntar sa iasa pe teren ca agent sub acoperire si sa se infiltreze in reteaua unui dealer de arme mortale. Susan Cooper este singurul agent CIA care nu a fost deconspirat. Dar ce o asteapta pe teren pe spioana intrece orice imaginatie. Si este de bine, pentru ca am vazut n filme cu spioni, dar niciunul la care sa rad atat de mult si atat de tare.

 

Maine, pe 5 iunie are premiera si va indemn sa mergeti la cinema sa o vedeti pe Spioana. Va garantez ca veti avea 2 ore de ras la foc continuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *