Escape Challenge – Time Travel

Am calatorit in timp si ne-am intors la fel de veseli, frumosi si .. geniali.

Iulia Boiu, Emil Calinescu, Andrei Ciobanu si .. eu.

 

Ne-am pus mintea la contributie, am comunicat in echipa, am fost atenti la detalii, am incercat sa facem tot felul de asocieri si ne-am distrat de minune. A fost o experienta frumoasa si distractiva, inteligenta si provocatoare. Am facut o calatorie printre principalele evenimente din istoria omenirii .. si nu, nu am sa va dau un exemplu de un astfel de eveniment, caci ar insemna sa ai deja un prim indiciu. Si ar fi pacat, pentru ca iti recomand sa nu eziti si sa faci si tu o calatorie in timp.

Intotdeauna, dintr-o calatorie vei invata multe. Eu ador sa calatoresc si am fost plecata si prin tara si prin strainatate, am vazut locuri frumoase, am cunoscut oameni faini si am invatat foarte multe lucruri utile si interesante. Insa o calatorie in timp nu am mai facut pana acum, noroc cu Escape Challenge. Evident ca m-am intors si din aceasta calatorie cu cateva invataminte si amintiri de povestit nepotilor peste ani.

Imi plac din ce in ce mai mult jocurile de evadare reala. Iti antreneaza mintea, gandurile, te ajuta sa te cunosti mai bine si sa construiesti o mai buna si mai frumoasa comunicare si prietenie cu echipa din care faci parte. Ai doar o ora la dispozitie sa gasesti cheia pentru a iesi din camera in care esti inchis impreuna cu echipa din care faci parte. Ai dreptul la 2-3 indicii, in functie de numarul membrilor echipei si ai o multime de joculete interesante de rezolvat pentru a ajunge la cheie. Nici nu iti imaginezi cate asocieri esti capabil sa faci si cum ti se invartesc rotitele cand esti contra cronometru. Este atat de fain sa cauti si sa descoperi lucruri, incat vei ajunge exact ca mine: addicted to escape rooms.

 

Time Travel la Escape Challenge. O calatorie in timp fascinanta pe care ma bucur mult ca am avut sansa sa o descopar.

 

Comments

  1. Pingback: Escape Challange Time Travel |

  2. Pingback: Room Escape - Escape Challenge - Time Travel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *