Forbes 30 sub 30, editia a III-a

Saptamana trecuta a avut loc cea de-a treia editie a Galei Forbes 30 sub 30. In Nomad Skybar din Centrul Vechi al Bucurestiului, un loc in care mi-am dorit mult sa ajung, dar de fiecare data era full, nu aveam rezervare facuta in avans.. si iata ca Forbes mi-a oferit oportunitatea de a ajunge in Nomad. Un local modern si nonconformist, spatios, decorat cu multa creativitate si bun gust. Am sa revin cu siguranta in Nomad Skybar.

 

Cei mai de succes tineri romani au fost premiati la Gala Forbes 30 sub 30. Curajul, inovatia si excelenta au stat la baza succesului lor. Acestia sunt:

Daniel Rosner – Program Manager, Innovation Labs,

Andrei Pogonaru – Partener, Central European Financial Services,

Calin Biris – Digital Director, Agentia Loopaa,

Irina Alionte Cofondator, Bodyshape Transformation Centre,

Radu Negulescu – Fondator, Trendcadis,

Antoaneta Mares  Fondator, Blouse Roumaine Shop,

Andra Pascu – Communication and Events Manager, Travel Communication,

Alexandrin Buraga – Director General, Delta Studio Chisinau,

Andreea Comsa  Managing Director, Premier Estate,

Andrei Trifan  Development Agent, Subway.

 

Premiile au fost oferite de membrii generatiilor anterioare, tineri care continua sa-si demonstreze succesul si dupa aparitia in editiile precedente ale revistei Forbes si sa-i inspire si motiveze pe membrii generatiilor urmatoare. Sunt tineri frumosi, energici, entuziasti, cred in visul lor, au curaj si stiu sa-l foloseasca. Ei ne influenteaza prezentul si viitorul, atat la nivel de individ cat si la nivel general, influenteaza o intreaga generatie, o societate. De la ei am invatat ca ingredientele unui business de succes sunt: un vis, inspiratie, pasiune, multa munca, excelenta, timp si suflet dedicat, sustinere. Nimic nu este imposibil, daca iti doresti cu adevarat.

 

Ulterior, am aflat ca Tudor Cobalas – unul dintre membrii generatiei Forbes 30 sub 30 din editia a doua (2014) – a primit premiul intai in cadrul Galei Edison Awards 2015, de la New York. Tudor Cobalas a dezvoltat aplicatia SafeDrive, aplicatie care incurajeaza comportamentul responsabil la volan.

Georgia ne-a incantat auzul, Tassimo ne-a incantat papilele gustative, iar tinerii de succes ne-au incantat si inspirat cu povestile lor. A fost o seara de poveste si multumesc revistei Forbes.

”Daca iti doresti cu adevarat, se poate!” este morala acestei editii Forbes 30 sub 30. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *