Bad Karma

Bad Karma

just live a little!

 

Bad Karma nu este chiar atat de bad. Din contra, este chiar good. Pentru ca da, merita sa traiesti si sa te bucuri de fiecare moment asa cum este el. Nu ai nimic de pierdut, asa ca Just live a little, cum spune motto-ul revistei Bad Karma.

Saptamana trecuta am fost la evenimentul de lansare al revistei. Nu stiam la ce sa ma astept, eram foarte entuziasmata si curioasa. Cand am intrat in Laboratorul de Cocktailuri am tras un biletel. Pentru mine a fost de bine: No drama, good karma. 🙂

Karma has no deadline.

Ivanna, Draven, Hal si Clarice au pus bazele Bad Karma, singurul site experience-based, cu continut 100% original, iar acum cei patru sunt pregatiti sa aduca pe piata o revista online care iti povesteste despre toate acele lucruri care merita incercate. De exemplu, atunci cand esti parasit, aduna gasca si povesteste-le toate nenorocirile pe care ai putea sa le spui despre fostul partener de viata, iar daca nu mai ai ce spune: inventeaza. De fapt, daca nu ai o gasca si nu gasesti oamenii potriviti carora sa le povestesti toate acestea la un pahar de vin, povesteste-i chiar mamei tale, pentru ca da, “chiar si ma-ta a trecut prin asta!” si te va intelege.

Am citit revista in format tiparit pe nerasuflate. Mi-au placut cel mai mult rubricile experiencing si party tips. Articolele sunt scrise intr-o maniera usor ironica, inteligenta si creativa totodata, fapt care pe mine ma atrage sa citesc mai departe. La rubrica de party tips am descoperit cateva informatii foarte utile (ca de exemplu: sa am grija de ficatul meu atunci cand beau si petrec, pentru ca el nu doare cand este obosit) si totodata m-am regasit in povestea betivanilor din Vama cu imodium, smecta, servetele umede si coada la toaleta. Si daca nu te consideri betivan, si daca nu ai ajuns in Vama Veche de prea multe ori in toata viata ta, cu siguranta ai experimentat cel putin o data dorinta astringenta de a lua un smecta. Si bulgarii au auzit de celebrul nostru smecta, stiai? Asadar, nu doar in Vama Veche se poate intampla povestea.

Dar sa revenim la eveniment. Creative Energy Corner a organizat o seara de poveste, m-am simtit extraordinar de bine si le multumesc pentru asta fetelor de la agentie. Asa am aflat eu de o revista interesanta, pe care am sa o tot citesc de acum inainte si m-am gandit sa va povestesc si voua despre ea, pentru ca merita citita.

Daca traiesti prezentul, repari trecutul si castigi viitorul, spune Hector Malot.

Just live a little! Pentru mai multe povesti frumoase citeste Bad Karma.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *