Puzzle Rooms

Puzzle Rooms – Pe urmele lui Jonathan Livingstone in Piramida Egiptului.

O noua experienta, un nou joc real de evadare, de aceasta data impreuna cu prietenii. Nu ca bloggerii nu mi-ar fi prieteni, din contra…ador echipa de bloggeri evadati din care fac parte si stiu ca voi evada curand cu ei din “Camera 13”, cea de-a doua camera a Puzzle Rooms.

Pana atunci, sa revenim la “Piramida Egiptului” si la prietenii mei debutanti in ale evadarilor. Parca m-as fi oprit in loc sa-i vad doar pe ei cum se joaca, cum descopera indiciile si cum se bucura de reusita. Este foarte interesant sa urmaresti un debutant intr-un escape room. Este curios, usor temator, retinut, dar foarte incantat, extaziat.

Am evadat si nu prea. Dupa 1h si 6-7 minute am reusit sa iesim din Piramida Egiptului.

Extrem de provocatoare si inteligent gandita, “Piramida Egiptului” efectiv te copleseste. Ai mai evadat din alte camere, chiar de la prima incercare; pasesti sigur pe tine de aceasta data, stii ca este un joc liniar si totusi cumva reusesti sa te pierzi in Piramida. Pentru ca intri intr-o alta lume si ai 60 de minute la dispozitie sa te salvezi. Ai tendinta sa complici lucrurile, cand totul este atat de logic si interesant incat nu trebuie decat sa te relaxezi, sa redevii copil si sa te lasi vrajit de indicii si de joc in sine. Piramida Egiptului este o adevarata aventura, o experienta unica. Inveti sa fii atent la detalii, la lucrurile care te ajuta sau din contra in care te incurci; inveti sa gandesti logic si sa te bucuri de lucrurile simple ale vietii.

 

Legenda spune ca faimosul explorator Jonathan Livingstone a disparut in urma cu 60 de ani, in timp ce facea cercetari in una dintre piramidele din Valea Regilor. Multi curajosi au ramas blocati in Piramida Egiptului. Am fost avertizati de acest lucru de la bun inceput. Dar noua nu ne-a fost teama. Fie ca evadezi, fie ca nu reusesti sa evadezi, provocarile la astfel de jocuri sunt intotdeauna constructive. Ele aduc la suprafata ceea ce este mai bun din fiecare, iti dau incredere in fortele si in abilitatile proprii si intaresc comunicarea si spiritul de echipa.

Va sfatuiesc sa dati un like la paginii de facebook Puzzle Rooms pentru a afla mai multe despre jocurile reale de evadare, pentru a afla detalii despre camerele lor, precum si despre concursurile pe care le desfasoara si noutatile cu care vor veni in viitor. Si .. ramaneti aproape, urmeaza experienta din “Camera 13” – Puzzle Rooms.

Comments

  1. Pingback: Apartamentul 13 - Puzzle Rooms

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *