Fast and Furious 7

Fast and Furious 7 (Furios si iute 7)

Regia: James Wan

Scenariul: Chris Morgan

Distributia: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky, Lucas Black, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel, Kurt Russell, Jason Statham

Filmul este distribuit in cinematografe de Ro Image 2000.

Din mai 2013, de cand am vazut Fast and Furious 6, asteptam cu nerabdare continuarea. Fast and Furious 7 aduce de aceasta data pe ecrane o poveste de familie si foarte multa emotie. Este o adevarata lectie de viata despre prietenie, curaj si responsabilitate. Filmul aduce totodata un omagiu actorului Paul Walker (12.09.1973-30.11.2013).

Eu nu am prieteni, am familie., spune Dominic Toretto. 

 

Dom (Vin Diesel) si Brian O’Conner (Paul Walker) s-au intors acasa si incearca sa-si traiasca viata mai departe. Brian se bucura de viata de familie alaturi de sotia lui, Mia (Jordana Brewster) si de fiul lor, cu toate ca ii lipsesc aventura si gloantele, iar Dom incearca cu disperare sa o ajute pe Letty (Michelle Rodriguez) sa-si recapete amintirile. Totul este frumos si linistit pana cand intra in peisaj Shaw (Jason Statham), asasinul britanic care l-a ucis pe Han la Tokio si a incercat sa-l omoare si pe Hobbs (Dwayne Johnson).

Dupa ce Shaw ii arunca in aer casa, singura sansa a lui Dom este sa accepte ajutorul unui agent guvernamental. Familia (Dom, Brian, Hobbs, Letty, Roman, Tej, Mia) se reuneste si pleaca in lume, de la Los Angeles la Abu Dhabi si Azerbaidjan, unde infrunta o amenintare extrem de periculoasa.

 

Cascadoriile sunt nebunesti, dar absolut fabuloase, iar muzica este extraordinar de bine aleasa. Personajele te prind in aventura lor periculoasa si te fac sa vibrezi de emotie. Cand explodeaza casa lui Dom, cand Dom si Shaw se intalnesc, cand sar cu masinile din avion, cand Brian sare de pe un camion care urmeaza sa se prabuseasca in prapastie, cand Dom si Shaw se intalnesc etc. “Fast and Furious 7” pur si simplu te captiveaza, te copleseste si te emotioneaza. Iar finalul este tulburator, eu una am plans de emotie. Cel mai probabil, aici se incheie seria “Fast and Furious”. Oricat de dragi imi sunt personajele si masinele, cred ca este momentul sa se opreasca aici si mai ales acum dupa ce ne-au invatat o lectie de viata impresionanta.

 

Mi-ar placea sa conduc Dodge-ul Charger 1970 al lui Dominic Toretto. Si.. mi-ar placea sa fac parte din echipa celor furiosi si iuti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *